2008

sista dagen på 2008. När jag tänker tillbaka på vad som hänt under året så inser jag att det är inget speciellt som hänt, inget stort. Även om det är mycket bra och dåligt på sitt håll. Men inget som ska tas upp. Det har varit ett överlag bra år.

Däremot är jag så inni helvete övertygad om att TVÅTUSENNIO...det kommer bli ett bra år de. Och det ser vi framemot.

Det är som vanligt, dvs uppe.

nuförtiden nästan inte vill jag lägga mig och sova. Dagarna rusar ju iväg och jag vill andas liite till innan jag åker. Har inte riktigt hängt med och ärligt talat tänker jag inte ens på det. Jag är totalt kolugn, känns som om jag ska åka tillbaka till Örebro. Vilket jag i smyg önskar ibland :P Men jag har alltid varit underbart bra på att inte tänka på saker, inte gruva sig.

Ändå är jag totalt medveten om att jag skriver om det heela tiden. Men det är för att det är de enda intressanta i detta liv för tillfället. Allt jag gör går ju ut på det, dagarna går ut på att skaffa papper, köpa nödvändigheter (som en jävla resadapter för 200 jävla kronor) och att försöka hinna träffa på och umgås med alla nära o kära och hinna med ett kärt litet adjö. Med vissa blir det flera eftersom man ständigt träffar på alla man känner i den här jävla stan :) Helt löjligt egentligen eftersom jag ändå oftast är borta länge i Örebro också, var t.ex. inte hemma på hela hösten heller ju. Men visst nu kan jag inte komma o hälsa på ens. Inte ringa heller för den delen, och med tanke på tidsskillnaden är det högst otroligt vi kommer sitta på msn samtidigt speciellt ofta. Boka tid kanske?

Imorgon är jag ivägtvingad på bilbesiktning. Lika bra skicka en idiot eller hur gick det till? Bra jag får mig upp någorlunda i tid i alla fall så jag hinner njuta lite av stressen och kylan. Ska bli underbart skönt slippa dra på sig halva garderoben varje gång man ska utanför dörren.

Spöken

Imorgon (mitt på dagen) kommer jag måsta vara själv i huset, och jag gruvar mig faktiskt. Det händer så mycket obehagligt. Tror nog jag kommer köra till stan tidigare än tänkt! Brorsan berättade tidigare om hur han en morgon hörde någon falla ner för trappen, då han var själv hemma. Händer något sådant så är jag ute på 3 sekunder jag lovar!

Om exakt en vecka, på pricken, inräknat tidsskillnad, så landar vi i San Diego. Om jag nu inte räknar fel.
Tycker det låter spännande att Madde planerar att vi skall köpa möbler, alltså springa på Ikea och bära sängar osv, dagen efter vi landar ! Jag tror nämligen jag är en väldigt jetlaggad person och kommer förmodligen knappt få mig ur sängen. Men det återstår att se. Har väl inte så mycket till val antar jag när Madde är i farten :)

Bra start..

..på julafton.
Uppesittarkväll på Olearys med många gamla vänner. God (stark) mat och god (stark) alkohol.
Avslutat med bubbelpool under stjärnhimlen och snöbad i (många) minusgrader, så inni helvete nice, och alldeles perfekt avslut på dan-före-dan-kvällen.


Jo idag gillar vi paranteser.

Vinter

Less lista

1. Less på att dagarna går ut på att antingen sluta frysa, eller sluta svettas. Ut i bilen: påklädd som fan och fryser halvt ihjäl, helt nersnöad innan man fått bort snön från bilen, att skrapa rutorna ska vi inte ens tala om. In i bilen: fryser som fan de första 10 minuterna, därefter går det fort över till att svettas som fan istället för såklart har man ställt in värmen på högsta och även så stolvärmen. +26 och eskimåklädd går inte ihop. Svetten rinner.
2. Less på att man inte kan röra på gaspedalen utan att bilen är påväg att snurra runt.
3. Less på plumsa i snö, skorna blir dyngsura, även fötterna.
4. Less på att det är ljust 3 minuter per dag, om det överhuvudtaget är ljust. Går runt i en sömndimma dygnet runt. Kan somna hursomhelst, närsomhelst. Gäspa sker lika ofta som andetagen.
5. Less på sova hela dagarna och inse att man missade det lilla ljus som fanns, om det fanns. Lika bra ta kvällsmackan som frukost.
6. Less på att stoppa fingrarna i käften för att de överhuvudtaget ska ha en chans att överleva kylan.
7. Less på att väderkärringarna säger de ska va typ -20 på julafton.  Inte mkt varmare på juldan, då jag trodde jag skulle springa runt i strumpbyxor. Strumpbyxor/urinvägsinfektion.. choose and pick.

Nej men nu ska vi vara positiva...snön är fin att se på! Från insidan..Och all julmat gör mig rund! Precis som jag vill ha det.

Dessutom, är det bara 10 dagar kvar i vinterland, så jag borde verkligen hålla käften.


Bläääääääääääää

Jag blir så ruskigt less på USA.

Just fått veta jag måste betala 600 dollar extra för att läsa de 3 poängen mer som vi måste läsa för att få tillgodoräkna det vi läser i USA i våra studier back home. Eftersom standarden i USA är att bara läsa 12 poäng, inte FEMTON som vi svenskar måste läsa.

Asleep

Idag försov jag mig från att festa. Har det gått för långt då?

Klarvaken

hatar att inte kunna sova. När jag släcker ner upptäcker jag mig själv med att efter ett tag stirra ut i mörkret. På ingenting, för det finns inget att se. Då är man INTE trött. Lika irriterande är det att höra alla andra sova, eftersom snarkningar verkar vara populärt i vår familj, jag blir så fruktansvärt avundsjuk på att de sover men inte jag.

Är otroligt frestande just nu trycka i sig lite hjälpmedel. Men orkar inte vara hängig imorgon. Vet inte var de kortverkande är.
Och nästa person som uttrycker något om att jag inte bör inneha dom letar jag personligen upp och slår ****. Det är varken ovanligt, farligt eller ens betydande då de mest ligger o skräpar så shut up.

pms idag. märks inte va? Mamma fick ta till åtgärder som kaffe och stor chokladkaka, pms jävla kärringar är inte bra ha i trafiken haha. Och DÄR har vi förklaringen till mitt klarvakna tillstånd. X antal kaffekoppar har slunkit ner ikväll, och så jävla lättpåverkad som man är så är jag vaken hela natten pga det. Kan ju för fan inte ens äta godis så är jag vaken. Jävligt osmart och lika jävla irriterande som resterande jag skrivit i detta.

Måste lägga av med alla svordomar. Vill inte räkna hur många det är bara i detta inlägg.. och då är de ändå betydligt fler i mitt huvud.

Dödsleken fortsätter

Om jag tyckte det var halt här tidigare så är det inget jämfört med idag.
Det har regnat och varit slask, och nu har det blivit minusgrader..dessutom lämnade mina kära familjemedlemmar en volvo, bakhjulsdriven med dåliga vinterdäck, till mig!

Jag har känt mig som den värsta sortens 18åriga-fordondsstuderande-har en cool volvo-älskar att sladda-typen.
Enda skillnaden var väl att jag inte gjorde det frivilligt och inte kände mig de minsta cool.

aldrig mer Öbo

så fort jag kommer hem ska jag flytta från det skitföretaget !!! Hade de inte varit för att alla mina möbler står där och jag inte direkt hinner ner och hämta dom hade jag sagt upp den på en gång.
Blev så trevligt väckt  imorse av Örebros otrevligaste surfitta som meddelar att de inte godkänner killen jag ska hyra ut lägenheten till (som betalat första hyran och som jag redan skickat nycklarna till). Men lugn, jag ringde den lika uppkäftiga sura chefen, de måste ju vara ett par? Men han gick iaf tjata sönder så efter ett långt samtal så låter han mig hyra ut till han i alla fall.. tror egentligen bara det berodde på att han ville bli av med mig. Tjata funkar!

Anledningen? de tillåter inte alla från missionskolan att hyra studentlägenheter, utan bara vissa.

I´m coming HOOOME

Varför blir det alltid så att när man tror man packat klart så tittar man ungefär 2 cm längre bort och hittar HÖGEN som är kvar. Jag tror det är en fet övervikt på min väska, får le lite extra stort vid incheckningen så kanske den smiter förbi utan att behöva betala.

Min lägenhet är så ren så ren, såhär ren har den aldrig varit. Inte såhär tom heller för den delen. Nu är det bara drygt en timme kvar, och jag har faktiskt ingenting att göra! Hade egentligen inte velat att det blev så, vill inte sitta ut nån dötid och hinna tänka på att man lämnar Örebro i ett halvår. Men det kommer gå fort om jag känner världen rätt och alla är så välkomna SÅ att komma o hälsa på!! Annars ses vi i sommar. Skulle tro jag stannar i Örebro över sommaren, får knappast nått jobb i Skellefteå förutom ComHem och jag lovar och svär jag sätter inte min fot där igen. Inte på något annat telefonjobb heller för den delen.

Ni SKELLEFTEBOR däremot. Vi ses snart :)

PluggFri!!

Hemtentan är inlämnad och det betyder att jag inte behöver plugga på över en månad!! WOHO

Ikväll är det julfest, och jag känner liiite att det suger att jag måste dra till kåren redan vid nio för att FIXA.

Ella aka dålig karaktär

Nu skäms jag över mig själv: tog i dörrhandtaget, ut till gymet. Fullt påklädd. Nu ligger jag i soffan. Gav upp då jag inte hittade gym kortet, det kan inte vara meningen jag ska gymma nu va ? Nej.. vi letar gymkort imorgon istället. Är så trött jag nästan somnar ståendes. Man kanske tillochmed ska prova på att sova redan nu?!

Så är man sådär lagom äckligt pigg vid nio imorn då tentan börjar.

Idag har jag varit nere på Needle Demon, hållt Madde (hårt) i handen medans hon blev tatuerad, det blev GRYMT!! Lite avis, blev också sugen på färger, men jag tycker det ska vara jämt fördelat isåfall och tror det blir svårt få in på min.

Blir sjukt sugen på gräva lite i den jag har.. vi kollade på tatueringen idag och funderade lite..blir till hösten isåfall. Sugen på mer skuggor och få det flyta ihop lite mer naturligt. Eventuellt lite mer ändringar/lägga till. Ser framemot få ändra på den är inte helt nöjd som den är just nu. Kanske för att den bleknat också..trots allt 2,5 år nu.



Ella aka resfeber

Idag tog jag tag på packandet lite mer rejält. Tillochmed stoppat ner saker i resväskan(ORNA)!! Bytt gardiner, till de som "prästen" ska få ha. Tror inte han vill ha lila gardiner :) så han får mina svarta istället.

Trots att jag kommer ha träningsvärk imorgon från allt jag bärt ner till förrådet så är det MKT MKT MKT kvar att packa ihop och bosktavligen trycka/sparka/slå in i förrådet. Börjar bli till sprickningsgränsen, eller kommer åtminstonde bli. Har ju tre täcken och ca 150 kuddar som ska ner också. Ibland känns de som det skulle varit värt ha kvar rummet tomt bara för att slippa packa ner allt :P

JAHA...En vecka gott folk. Då befinner jag mig i minustjugograderslandet.

Julskinka

Vi kunde icke hålla oss från julskinkan på Hemköp. Kom hem med ca 2 kg!! Efter ett litet osäkert försök till laga så var den kLAR. Helt fantastiskt. Vilken julkänsla!

Tydligen är det inte så absolut självklart som jag trodde att äta julskinka på macka med senap och äppelmos ?!?!? :O

2 x 23

46 kg får vi ta med oss till USA. haha, HÄR SKA DE PACKAS!!!!!!!!!!!

Illamående

har tryckt okänt antal pollysar nu senaste minuterna. Fick sådär 1 kg Polly igår! :D som tack för att man agerat hemmafru i okänt antal veckor. Jag kommer se ut som en boll innan jag är klar med dom.

Börjar bli riktigt nervös inför packningen, mitt förråd är så jävla MINI litet och jag har så helt otroligt mycket saker som ska packas in dit. Det är faktiskt helt jävla stört hur mycket man faktiskt rymmer i ett litet pytte studentrum.

Igår tog jag modet till mig och kollade igenom vissa fyllesms från helgen. HAHA.

Happy day



Såhär känner jag mig idag. Jag mår PISS jävla dåligt. Försökte få mig till köket för att äta men höll på spy halvvägs så nu ligger jag i soffan igen. Har en jävla huvudvärk också. En blandning av vin, shot, glögg och drink var visst inte bra alls.

Nu har det vänt

Ja nu är det visst inga problem längre att bli så kallat onykter. Helt otroligt bakis. Och ska åka iväg på jobb om 1,5 timme..känns inte alls bra. Men de va kul igår!
Jag har visst städat när jag kom hem inatt..ALLT. haha så det var riktigt fint här när jag vaknade..jag fattade ingenting.

Flygplansmusik

Sitter och kollar upp musik.

Den här kommer definitivt hamna på telen inför alla flygresor jag har framför mig nu. Gillar ha de lugna låtarna som gör att allt känns avlägset och som får en tänka på allt möjligt när man flyger över molnen. Sjukt vilket annat perspektiv man får på världen när man flyger. Alltid lite sorgset, för man lämnar alltid något bakom sig, samtidigt som man har något framför sig också. Kommer bli extremt mycket så nu, när jag flyger upp hem lämnar jag Örebro, och när jag flyger ner lämnar jag alla nära och Sverige.

Med tanke på vad låter heter passar den ju utmärkt.



Somewhere over the rainbow

28 dagar

kvar i Sverige.





 

I´m quitting!!!

Har precis skickat in min uppsägning. Sa "som det var". Jaa.. att jag just fått veta jag kommer studera på annan ort..Ingen kan ju säga jag ljuger iaf! Berättar bara inte hela sanningen..


Här är en av kurserna jag ska läsa i USA, en blandning mellan windsurfin och kiteboarding(som är på bilden)
KUUUL!!!





+ en marketing, 2 management och 2 i psykologi. Kommer ju inte bli ett lugnt halvår direkt. Men verkar vara riktigt "roliga" kurser. Är väl förmodligen bara jag som är intresserad av det som tycker det är skoj men.

Ryck upp dig!!!

Är inne i ett "mode" där jag bara ser framemot kvällen där jag får göra ingenting. Har så jävla mkt att göra, och det är förmodligen precis därför! Jag måste börja plugga till tentan, jag måste MÅSTE börja packa ihop lägenheten. Utöver det är det tusen småsaker som träna, äta middag, fixa med USA-papper (ja tro fan inte det är slut än), hyreskontraktet bla bla ....

Utöver det så måste jag sluta sova på eftermiddagen.. så jag kan sova på natten istället. Men det är ju så jävla skönt.

Idag hade vi seminarie om könsdiskriminering som jag har skrivit ett arbete om. Man förlorar lite känslan för plugg då ca 80 % i ledarpositionerna i privata sektorn är män, och då de tjänar x antal tusen kronor mer, för exakt samma jävla jobb,
Ibland känner man lite att man är född i fel kön..Chansen att man kommer arbeta där man vill för den lön man förväntar sig är alltså rätt liten, och varför ska man då egentligen plugga så satans mycket och kämpa för den platsen? Om det ändå bara är männen som glider in på bananskal och vi får en pansardörr emellan.

Älskar att vara ung

Många fördelar, p-piller 12 mån för 170 kronor. Thank you thank you. I vanliga fall är det 960 för ett år!  WOHO jag vill aldrig bli stor!

Va i helvete

nu när jag suttit och njutit av att jag trott jag jobbat min sista dag ever så kommer det upp nya pass!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Det gillar vi inte alls. Jag borde verkligen..men vill verkligen inte. åååångest. Hem och kolla i kalendern och typ hoppas någon hinner ta passen innan mig, men sån jävla tur har man väl aldrig.

Överlycklig

Gladare än så här kan man inte bli! När man känner hur man jobbat sina sista jävla timmar på ett arbete man hatar!!!
Jag firar med att trycka i mig ungefär 5 mackor, och nu mår jag illa. Kanske skulle tagit en bulle på Ica istället när vi väntade på bussen, men nejdå jag kommer hem med en hel jävla limpa som jag desperat försöker trycka i mig. Hann inte göra någon matlåda "imorse" direkt


HAPPY TIMES, for real.

1 december

Månaden börjar..bra. Försov mig x antal timmar och kommer att komma sent till jobbet. Hann inte med första bussen så nu väntar jag på nästa. De lät smått tjuriga i telefon hehe. Bra start på min sista dag på jobbet. Men de vet de ju inte ännu!

Nu längtar jag hem till ikväll redan.. slutar fan inte förrän 21. Ångest.

RSS 2.0