Hehee.

Sitter och pluggar redovisning, i all oändlighet. Men roar mig emellanåt. Och HUR KUL är inte detta:



Jag borde ju bli blond, helt klart. Hahaha.

Hemkomst beräknad

17 december 15.40 landar jag på Falmark, detta är då en liten pik till att jag förväntar mig hämtning, välkomstdrink etc.

13 härliga dagar får ni norrlänningar njuta av mitt exklusiva sällskap!

Time out

Fantastiskt hur fort dagarna går och hur LITE jag får gjort. Fast imorn då jävlar, blir de lite biblio och tjata redovisning.

Jag har iaf dammsugit idag, efter att jag drar ut sänglådan och ser FYRA stora silverfiskar. FY FAN VAD ÄCKLIGT. och varför i helvete ska de hålla till runt sängen?! hurvas...imorn blir de ett samtal till Öbo nu jävlar får de fixa det här. Annars flyttar jag, JA DET GÖR JAG! Aldrig aldrig aldrig mer bottenvåning.

Seriösa åtgärder

Man funderar ju på hur allvarligt problem man har, när man medvetet lägger sig pissnödig (som fan) med tanken att det då kanske blir lättare kliva upp imorgon.

Sådärja

Kl 14.30 måndag 23:e anländer jag återigen till mitt älskade Örebro. Som jag saknar (3 dagar!). Men som det behövdes!

Jo tack

annars så går det bra, klockan är inte alls 05.15 och jag är illvaken, INTE ALLS. Tänk om jag pluggade alla dessa timmar jag bara väntar på att få sova, då skulle jag redan gjort allt för den här terminen.

Jaha

Då var man framme..och jag vill bara hem igen. Herregud vad är det för fel på mig.

Måste visst förtydliga lite

jag SKA hem till norrland, ja, eftersom snön nu smält här. Bara därför, ja.

Det har även varit lite förvirring angående hur länge jag ska stanna, vissa tror evigheten (dvs fram till jul), vilket ju inte riktigt är sant. Jag kommer nog hem redan söndag/måndag nästa vecka!

Jag har även inlett min vita period. Och trots att jag varit ute och ätit och 3 av 4 (jag den fjärde) tog vin till maten drack jag mineralvatten. Jodu, så där ser du.

Värt

Tänkte bara meddela att jag inte kommer norrut iaf. Det snöar ju här nu, och ja, vad ska jag då upp och göra om det har blivit som norrland här nere?! ...hihi.

Nej, ska väl få känna på kylan också, vet inte hur jag ska överleva då jag tycker det är alldeles för kallt här nere redan. Mössa på!

Banken har blivit snabb

Pengarna in på Ica samma dag? när har det hänt senast. Så då har jag bokat biljetter ner till Öre till nyår iaf. Har även fått boken jag beställt. Ja herregud det går ju framåt även för mig! Sen att jag inte har pluggat den här dagen heller, det är väl nått annat bekymmer som kan tas någon annan dag. Kör hårt på "det som inte behöver göras idag kan göras imorgon". Favorit.

Jag erkänner

Jag kan vara en av jordens mest tragiska människor. På en vecka har jag väldigt effektivt hunnit vända på dygnet, tror faktiskt det började redan samma dag som min sista lektion i skolan. Numera kan jag omöjligt somna innan kl 4 på natten. Och vaknar aldrig före kl 14 på dagen. Hjälp mig!!

Spännande

När jag väl bestämt mig för att boka biljett ner innan nyår, ja då har jag ju inga pengar på rätt kort. Kan inte betala med länsförsäkringar eftersom jag fortfarande inte har fått mitt nya bankkort. Och att föra över till Ica banken tar några dagar. Så på måndag kanske jag kan boka, får se om det finns några biljetter kvar då, ödet får avgöra!

Sen ser jag att jag har börjat få en jävligt hög mobilräkning. Pga att jag ringer till övriga mobiler som inte är telia, och det visar sig vara svindyrt med det telia abonnemang jag har nu. Kanske dags att byta...men till vad?!

Bokat och klart

På söndag reser jag norrut. Ska bli skönt, precis vad jag behöver. Hopefully.
Funderar på om man ska våga besluta sig om biljetten ner till nyår också..hmhm.. hatar att man måste planera så förbannat i tid.

Silverfiskar

Något jag var så glad jag skulle slippa när jag flyttade från studentgatan var dessa äckliga silverfiskar, men NEJDÅ. De finns i den nya lägenheten också!! Igår hittade jag en på väggen bredvid sängen, såg dessutom ut som att den jäveln hade vingar men de har de väl för tusan inte?! SÅ hela natten har jag drömt att jag måste jaga runt på de äckliga jävlarna som dessutom inte var nådigt stora!!

Hoppsan

Vaknar 13 idag. Men vad gör det! Har inga tider i hela världen att passa på ett väldigt bra tag. Kan sova till ett varje dag om jag vill. Jaa-aa. Att jag faktiskt ställde klockan på 11 för att kliva upp och göra massa saker, det behöver inte diskuteras. Jag skiter i det, tydligen.

Nyår

Ser nu att jag måste boka biljett ner till Sthlm SNART om jag ska fira nyår i Örebro. Sas och tåg är redan fullbokat men finns lite på Skyways. Hatar att det ska vara så förbannat jobbigt, krånligt och sån jävla planering för att åka hem. Nästan så det inte är värt det, en enkelbiljett kostar 820 kr ner till Sthlm med Skyways!!

Organisationskursen SLUT!

Fruktansvärt skönt! Men samtidigt liite ledsamt, hade bra klass och nu har jag Bara distanskurser!

Tydligen har kursen tagit musten ur mig, för när jag kom hem kl 13 så la jag mig en stund för att vila, och vaknar kl 19 ! katastrof haha.

Vaktar det med mitt LIV.

Har nu skrivit ett fett 12 sidors PM på 2,5 dag. Jag har aldrig i hela mitt liv varit så rädd om något. Jag är helt övertygad om att datorn kommer krascha och allt försvinner. Så därför sitter jag frenetiskt och sparar arbetet på min mail direkt jag har skrivit en liten stavelse.

Nu funderar jag på att ta en paus, finjustera imorgon, och bara fokusera på att jag ska ha KUL ikväll :)

Halloween

Kan föresten lägga upp lite bilder från Halloween. Detta är alltså hemma hos mig innan vi går ut. Och jag var icke utklädd ännu. Fan att det inte finns nån bild på det!




Organisation, kultur, förändring, analys...

Det är vad som snurrar i mitt huvud just nu. Jag har så jävla ont i arslet efter att ha suttit på köksstolen exakt hela dagen sen jag vaknade. I över 12 timmar har jag suttit här! Men jag börjar vara jävligt nöjd över hur långt jag kommit. Eller det är en panikblandad glädje, för uppgifterna är svåra och jag vet inte riktigt hur jag ska lösa den sista jag har kvar nu, samtidigt som jag känner att de jag gjort tidigare behöver kompletteras.

Det här är klart den svåraste uppgiften, eller i alla fall mest krävande, som jag gjort sedan jag började här. Det som gör mig mycket förundrad är över hur fort tiden går när man sitter och pluggar. Jag skulle aldrig kunna sitta still såhär hemma om jag inte hade pluggat... jag blir typ rädd för mig själv att jag kanske tycker det är roande.

Fast lite har jag rört på mig, jag var till Ica och köpte godis, som jag inte äter, jag är fortfarande inte sugen på godis, vad fan är fel? Jag är typ sugen på.. romröra.. mmmm.

Det är nästan läskigt

"A friend or companion is going to introduce you to someone special today. This could be a potential romantic partner or another friend for your expanding social circle. You'll feel better about some dramatic changes you have been making to your appearance lately"

Mitt horoskop ala facebook. Hahahaha. Jag kunde skrivit den där texten själv. Wierd!

Och veckan började då...

Börjar dagen med att försova mig ganska exakt 3 jävla timmar! Men skyll mig själv, jag låg frivilligt kvar.. det var en bra jävla dröm och sängen var fantastiskt skön, så skön har den aldrig varit!

Sedan gör jag allt för att slippa plugga...rensar tillochmed vattenpipan bara för att vara snäll, och spiller därmed ut en hög med aska på min vita jävla matta, och då tänker jag, detta blir nog inte den bästa veckan som jag hoppades på.

Men jag ger inte upp hoppet, än. Ett plus i kanten är väl att jag ätit middag, och den blev INTE bränd, kock som man är (?!).

Kan nu konstatera

..att det här förmodligen har varit den värsta veckan i mitt liv. Om jag hade vetat det i måndags hade jag stannat under täcker resten av året. Men nu är det inte så. Istället har veckan bestått av misstag, minnesluckor, borttappade saker, missförstånd, missförstånd och åter missförstånd och en del idioti på det, inte bara från mitt håll.

Nu hoppas jag på att nästa vecka istället består av världens bästa vecka, för att hamna på balans igen. Det enda den här veckan lämnar mig med är ångest...men också en del insikt, beslut, lättnad till viss del...men mest ångest ja. Skitvecka. Det hade väl räckt med en skitdag?! This is too much.

RSS 2.0