Hej fest

festifest est fest fest fest fesfgjest jgest gjest guest .............................................................................brian

Uppdatering

Vet ju knappt hur man gör detta nuförtiden men lite ska ni väl få. En av få lediga dagar, tillbringas i Geiranger med internet.
Händer inte mkt nytt, vi jobbar, vi sover (mest jag då) vi dricker, vi suckar över regnet (HELA jävla juli) och umgås här i nästet.

Som tur är lägger andra djupvasskamrater upp bilder, eftersom jag själv aldrig har kameran i handen. Så ni kan få en liten insyn.


Dalsnibba, åkte upp med en tysk turistbuss. Guiden satt och skämtade om mig på tyska, jag fattade ingenting, alla tittade och skrattade. Tack. Önskar att jag också kunde sådär typ 5 språk.


Njuter av sommaren, med 13 filtar, mössa, vantar och halsduk.


We are going OUT, YEAH.


Bakom ett vattenfall.

Har just kollat upp hur studierna för hösten ser ut. Inte riktigt som jag hade tänkt mig kanske.
-Org C första halvan.
-Entreprenörskap A 50 % hela terminen
-Handelsrätt 50 % hela terminen.


Otrolig beslutsångest om man ens ska orka ta sig till att plugga.. Det är ju ingen brådska, trots allt. Finns ju så mycket annat att göra, utanför Sverige.

Det kunde ni inte tro

men jag är faktiskt på internet. 2,5 vecka sen sist. Men vem behöver sån skit.

Ska nog strunta i att skriva här längre för vissa har sneakat till sig min adress här! Han bör ju inte fatta vad jag skriver visserligen för han pratar bara engelska men jag misstänker att han förstår mycket mer än han säger!

Ja det där säger ju inte er något direkt men viktigt att veta varför ja inte kommer skriva här, kan ju bli seriöst retad.

Skulle bara säga att jag lever, trivs, och inte ens vill hem längre!

RSS 2.0