Tisdag

Jobbig natt, drömmer då och då att jag räddar någon som nu längre inte finns i livet. Men nu är det inte varje natt iaf.


Motivationen ligger fortfarande o simmar på golvet. Men har iaf tagit mig upp relativt tidigt idag, tio! Tack vare att någon ringde och väckte mig. Gick tillochmed till gymet men kom på att kortet fortfarande inte är aktiverat. SKIT. Tar det ikväll istället. Får roa mig med att äta istället, och det är ju inte så illa det heller! Har skrivit en punktlista för dagen.. annars får jag ingenting gjort längre.. den måste gås igenom, tyvärr finns inte plugg med på den listan, men ska försöka hinna läsa seminarieuppgiften iaf, en uppsats på typ 60 sidor. Inte kul någonstans alls.


Motivation, komsi komsi.. var har du gömt dig?!

Skärpning

Jag har inte alls någon plan på skärpning idag, men den måste komma snart i alla fall.
Motivationen till plugg ligger nere på noll. Aldrig i hela mitt liv har jag varit så opeppad på ta tag i något. Boken ligger där och glor på mig hela dagarna.. och jag kommer på anledning efter anledning till att bara ligga i soffan, de få stunder man är hemma, och göra absolut ingenting. Jag får absolut INGENTING gjort. Får knappt mig själv i duschen eller städar undan. Mat är bara glömma, lagade en seriös middag senast i torsdags, tror jag. Idag är det måndag. Men idag dock blev det en redig lunch, bara för att Madde var med. Och till middag snålade halva Sesam till sig korvar. Bra där, annars hade det nog inte blivit någon middag heller. Som sagt..skärpning.


Balklänning

Har nu lagt ut min balklänning till försäljning, jättekonstig tidpunkt tänker ni, men äsch jag började själv söka vid den här tiden (peppen var stor). Dessutom ligger den ute i 2 månader. Och vill ha den såld innan San Diego.

Iaf medans jag sökte bilder jag kunde lägga ut så hittade jag rätt mkt roligt. Syns tydligt vad jag tänker.
Jag hade FYRA personer som stod med varsin kamera och tog, utan att överdriva, säkert 1000 kort tillsammans.. Vet inte hur länge jag stod där och försökte se fin ut, vilket vi ju redan klargjort inte är min grej.

Här syns det tydligt HUR JÄVLA LESS jag är. Och undrar när i helvete jag får gå. Nu ska vi även notera att det var cirkus 30 + ute den här dagen och klänningen har sex jävla lager och är dessutom, tydligt, SVART.

Här däremot, tycker jag det har gått över gränsen över vad mitt tålamod klarar, och totalignorerar att det blixtrar för fullt och letar hellre i gräset efter... efter? Det förlorade förståndet kanske.


Själv tycker ja dock klänningen är snyggast bakifrån..



Men visst, vi såg självklart ut som nå FUCKING MOOOOVIESTAARS framifrån också.




Flinet var inte att leka med, men jag var ASGLAD när vi gick in, var med andra ord rätt så knall, endast en yoghurt på morgonen och de 30 graderna gjorde mig lätt berusad på de X antal champangeglasen och diverse annat. Man skulle även kunna tillägga att det första jag gjorde när jag kom in var att snubbla nedför en hel trapp. Hehe, någon förvånad?

Tackar killen här som ställde upp i sista stund då tilltänkte killkompis blev upptagen av flickevän, så då tog jag hans bästa kompis istället, thats kind of my styyle . Aldrig har jag sett en sån välrakad Jocke! Imponerande.. är det enda som kan sägas.

Nej dags sluta flumma runt bland bilder och andra nattliga bestyr. Morgondagen är fullbokad och jag hade planer på överleva den.

Kär

Smått förälskad i Staind och People in planes nya album. MM. Mkt bra.

Inga huslån idag

Horoskop för dagen

This is not an auspicious day to put your house on the real estate market, to apply for a home loan, or to sign agreements with contractors for new house renovations. Anything along these lines will likely have to be redone or renegotiated later. Avoid signing any family or home related documents until late in the day if you want the deal to go someplace

Viktigt, måste jag komma ihåg. Inga huslån eller husrenoveringar idag. Attans, hade verkligen big plans på det.

Det ser även regnigt ut för min hälsa : sant, men det ser soligt ut för mina pengar: fan inte sant
Och soligt för kärleken, knappast sant..



aouch

tung dag. Besök hos tandläkaren, där vi fick i princip ingenting gjort, förutom att hon bedövade hela jävla käften, inklusive tunga. Tog en powernap på tre timmar innan vi fixade Sexet-kvällen, som jag nu som Sexmästerinna håller i. Nu däremot tänker jag mer och med på vafan jag tagit på mig, känns defenitivt som det är mer än jag tänkte. Ovanligt. Men jag ska nog fixa det.

Fan jag har sjukt ont i mina bröstvårtor, varför har man det? Känns som nån suttit och nypt på dem hela natten, aoo.. Undrar varför man får så? Nån som vet? Och nej gissa inte på att jag är på smällen, för så är ej fallet. Lyckligtsvis.

Har riktigt, riktigt dåligt samvete över plugget nu och måste, måste sätta igång. Har 5 kapitel att läsa. YEEAH! Men nollningen tar fan all min tid och imorn är det dax igen med partaj. Jag är inte ALLS sugen och har redan nu stora planer på skippa gå ut och bara sippa lite vin. Får se hur det går med den planen, varje gång jag tänker så verkar det bli tvärtom. Men faan vad less jag är nu.


Almbyslingan

Sammanfattning av gårkvällen:

Nakna fulla sesamiter i regnet
nollevin
blött
mer vin
öl
cider
mer nollevin
killar som strippar
danser på bord
mer nollevin
efterfest..till? hos? mig såklart.
nattmiddag
ölspel
mer nollevin
däcka vid fem
upp till skolan 10.

En helt vanlig måndag för ekonomer alltså. Kanske inte, men en helt vanlig Almbyslinga dock med obeskrivligt roliga videoklipp! (japp det finns!)

Värt att komma ihåg

lämna inte ett glas juice i flera dagar, det kommer då att komma tusentals små äckelflugor.
Konstigt det tog så lång tid upptäcka källan då det stod mitt på bordet.

Januari, tack


Blivande hem.



Aldrig någonsin har jag önskat att tiden kunde gå fortare. Jag vill BORT.
Och jag vill defenitivt INTE läsa de äckliga tre kapitlen engelska och de 2 jävla uppsatserna.
Varför, VARFÖR ska det vara så omöjligt få sig upp tidigare på dagarna. Har snoozat sen kl 9. Mkt lyckat.




rassel

rasslar och låter som jag har rökt 40 år då jag andas. Med tanke på senaste dagarna är jag inte alls förvånad.

Men nu har jag tagit det lugnt och legat inne o pluggat och snörvlat och tyckt synd om mig själv, tillräckligt.
Så ska jag ut ikväll? Japp. Om jag inte faller död ner  innan jag hinner ut genom dörren så.

Galet

Helt galet hur bra horoskop stämmer in för tillfället.  Nu ska vi inte tro jag följer detta bara för att jag gjorde det idag, men det är nästan äckligt hur bra det stämt senaste tiden..

" You could have something of a spiritual crisis moment today. You have seen through a fundamental untruth in the dogma or teachings in your faith. That may be a painful moment if you fight against it - embrace and accept it and you will find a new world waiting."

Återstår att se om det blir någoon spirituell kris idag då (japp, jag har insett att kl är så pass mkt att jag inte längre kan säga "imorgon"). Men rådet längst ner tänker jag följa iallafall.

Kommer ju aldrig lyckas vända tillbaka dygnet då vi aldrig börjar före kl 13 på dagarna. Känner dock att jag inte kommer klaga alltför mycket ändå, ingen fara för skavsår i öronen direkt


Tar mig ledigt.


Om jag ska gå efter mitt horoskop idag..:

" It could be ha tough day for dealing with other people. They will be contrary and hypercritical, and you don´t have the patience (har jag någonsin?) for dealing with quirky, childish behaviour. If you can avoid being in public or in large-group situations that might ease your feeling of tension. "

.. så tror jag att jag gör helt rätt i att stanna hemma ikväll, skippa partajandet och kåren.
Jag är trots allt sjuk och imorn SKA jag bli frisk, för det är även en dag imorgon och det finns alla möjligheter i världen att bli onykter då istället om det skulle vara så att suget dyker upp. Nu har jag handlat massa god mat och tänker inrikta mig på det istället.. och plugga. Har läst 10 sidor.. av miljoner?

Men mitt horoskop kunde man även tagit som att jag borde skitit i föreläsningen idag. HEHE det stämmer ju in precis! Och även om det var precis så jag tog det imorse så gick jag trots allt dit, snörvlandes och hostandes. Det gick bra, blev bjuden på kaffe av Madde och sen löste vi korsord halva föreläsningen då föreläsaren fan bara upprepar allt HELA tiden!!!

Idag bokade jag föresten toefl testet, engelskaprov, för 185 (fucking) DOLLAR. Räkna på det du..

FAN

jag förstår faktiskt inte hur man på bara några timmar går från frisk till SJUK.

För inte fan blir man frisk på bara några timmar i alla fall.

Jag ligger fortfarande i sängen, har inte orkat göra ett skit, var ner till tvättstugan men nån jävel tvättar på min tvätttid! Lämnade en smått arg lapp på dennes tvätt. Jävla svin. Inte lätt vara glad då man vaknar upp med snor, halsont och ett huvud lika stort som en badboll.... Nu var jag ju i och för sig ute igår också, vilket jag hoppas att en del av detta är baksmälla. Men jag har inga större förhoppningar på att snoret och halsen ska gå över pga det

TACK Öbo för att det tog 4 månader att fixa min jävla dörr, men javisst imorse kommer en snubbe tidigt som fan, jag öppnar i filt och lägger mig sedan under täcket och låtsades att jag inte fanns. Men nu gnisslar det inte! =)

Och fan Cissi, mina naglar ser rent förjävliga ut, kom o fixa!! :)

Nu du

Efter ett bra tags velande, och nästan helt bestämt mig åt andra hållet, har det nu tagit vändning och jag har nu till 99 % bestämt mig för att fara till San Diego redan i vår!

Bara engelskan att klara, prov 27 september. Annars blir det fara redan innan jul.


NICE.

RSS 2.0