Flyttar veckodagar

Lördag idag, helt klart inne på lördag idag. Fredag igår? Japp. Vi kör en fredag-lördags-fylla tisdag & onsdag istället.

Detta innebär: för mkt alkohol, uteserveringar, några hjärnsläpp, promenad hem MED cykeln och en hel del fattigare än dagen före.

GLÄDJE

jaa..ett sista jobbskitsnack ska man ju hinna med. För är detta kanske den sista ***** tiden någonsin?!
Jag hoppas verkligen jag menar det den här gången

utser mig själv till Sveriges mest tragiska person om jag sitter här nästa år också.

bra gjort

himla trevligt då man pratar med en förbannad kund, jag slänger på luren rätt tidigt, och 3 samtal senare: samma kund
HE HE HE

jag låtsades vara någon annan och förstod inte heller hur någon kunde ha slängt på luren, så himla oproffsigt, absoolut jag håller med. he-he.

Tragiskt

överdos känns bara sjukt jävla onödigt

Känner ett stort hat

Dagen som började så bra slutar i KATASTROF.
Det här är den värsta vanliga dagen jag någonsin varit med om! Börjar med att frisörFAN klipper av mig halva jävla håret! Får PANIK!! Har aldrig känt mig så korthårig i hela mitt liv och jag HATAR det, jag hatar det fortfarande även efter paniken har lagt sig. Inte bara mitt lång hår förstör hon utan hela jävla håret, gick dit sen och sa att jag inte var nöjd med något alls utan snarare panikslagen, ska få komma dit imorn på morgonen, men ärligt, det går nog inte göra så mkt, hon har klippt allt så kort och det går ju inte direkt trolla. så JÄVLA SKIIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Går inte beskriva ångesten jag har.

Efter det, krånglar telen liiika mkt som igår, paniklånar pengar och går och tvär köper en ny, rycker första bästa.
JO men när jag kommer hem så går ju inte SIM kort helvetet få in. Bara tillbaka och be dom hjälpa mig.. får till slut in det och nu ligger mobilfan och laddar på sängen. Har varit till stan 4 ggr fram och tillbaka idag, och tacka fan för att jag bor nära. men tårarna har inte bara varit nära. Har velat lägga mig ner och banka och skrika på golvet. Mamma stackarn har fått ta emot några panikslagna, galna samtal. Tack för att de finns någon man kan ringa och bara vara sådär barnsligt tjurig och ledsen mot.

Jag har fortfarande inte släppt håret. och antar jag inte kommer göra det förrän det har växt ut igen, hon LOCKADE även håret och därav märkte jag inte riktigt hur kort det var, trodde de var lockarna, men även efter en omgång med platttången är det åt HELVETE s för kort. och som sagt : JAG HATAR DET. 


Otursdag så inni helvete, tappade en ring också, som jag faktiskt gillade, bara andas, 10 andetag. Däremot är jag tveksam på alkohol, även om jag behöver det mer än någonsin, för hur i helvete skulle de gå, garanterat jag snubblar och bryter benet, bara för att toppa av sådär lagom kul den här dagen.

Havregrynsgröt och jaaaa

 vi hör ihop i sommar. Havregrynsgrööten och jag. Det gjorde vi iofs hela våren också. Men nu LEVER jag på det. Mycket vänligt mot min alltför tunna böööörrs. Är på oförskämt bra humör idag!! Ingen aning varför. Egentliigen, jobba 17-21 seen..festa? Bör kollas upp. Är både för och emot. Det finns inte alls utrymme för något sådant i böörrsen. Men är ju så satans sugen, och det är  trots allt min ENDA lediga dag imorgon, och jag missar allt hårt festande i helgen, funderar dock på hänga med ändå, nykter eller halvnykter. Men vi vet ju alla hur det brukar gå! Kanske lika bra hålla sig i skogen och leva för jobbet. JA dubbelmoralen flödar som vanligt!!

nu DÖR jag

irritationsdöden!!!! min mobil dör då jag: skickar sms, slår på den?!, skärmsläckaren går igång, jag lägger ner den på ett bord, solen lyser på den....osv i all oändlighet, HUR jävla känslig får man vara?!! Nu slänger jag den här i väggen och beställer en ny.  Det är inte SÅ kul när man snackar i telen och allt blir tyst, man tittar på skärmen och den är SVART!!!!

sony ericson dra åt helvete!!

Jag utnyttjar min lediga kväll VÄL

genom att sova! Fick ju bara 6 timmars sömn inatt så efter ja kommit hem vid halv sex har jag sovit, halvslumrat, sussat, powernappat, kalla det vad du vill, men speciellt många vakna ögonblick har det inte varit. Möjligtsvis för att byta låt efter en som inte passade min sovstund.

Nu däremot ska jag verkligen försöka hasa mig upp ur sängen...traska till gymmet, sola och duscha, jesus vad seriösa planer för en som knappt får upp ögonen. SEN ska jag hem och sussa vidare. Det enda som får upp mig är tanken att jag inte har en ledig dag förrän måndag som ja hinner göra sånt på. SÅ...upp o hoppa.

Hjälp

Jag sitter x antal timmar FÖR mkt på datorn ( internet ). Och nu börjar jag (för länge sen) bli riktigt riktigt uttråkad. Jag vet inte vafan jag ska hitta på längre, på internet alltså. Och nu måste man även tänka på att ljud finns inte att tillta, alltså inget jävla youtube!!
Endast läsbart alltså.. va i helvete ska ja hitta på. Nu ska vi även notera att jag hittills roat mig 1,5 månad på detta skitjobb. Och det gick bra.. första veckan? Men nu går det inte. Jag har för dålig fantasi, eller så är jag bara jävligt less överhuvudtaget på internet. Ändå är det naturligtsvis det första jag slår på när jag kommer hem.
Men som ursäkt har jag att det Endast är för att få bort den instängda känslan man lätt får i ett kanske 12 kvm stort rum. Ärligt har jag aldrig mätat direkt, 12 kvm är vad jag själv uppskattar det till. I helvete heller att det är större än så.

Tillbaka till jobbet

och det = skriva skit.

IDAG är jag glad, hade ett mail på jobbets inkorg (bland 100 andra, obetydliga, mail) där morgondagens kvällsextra jobbskift tagits bort!!!!!!:D:D jag vet jag är lat och borde kanske tänka på att tjäna pengar.. men icket, så funkar inte jag!

jag har efter idag 5 dagar och sammanlagt 20 timmar kvar att jobba på detta jobb i juli månad. nedräkning! då har jag ju också några dagar på Solvik, men det känns som rena semestern, i jämförelse.

Dagens ryggvärk är inte att skämta om, tur den kommer tillbaka med kraft, efter ett bra tag utan, nu då jag snart har läkartid, så jag kan vara lite extra tjurig, vill ha svar!!!! såhär ska de sannerligen INTE vara. Jag misstänker dock starkt att den beror på min förälskelse till att ligga på mage, som bara växer o växer. Det är inte så skönt som man kan tro, eller ja, det är inte värt det med andra ord. Men vad ska man klaga över, jag får ju ligga mkt när jag har ont i ryggen...ja ligga NER alltså.

Dessa knivhugg i ryggen gör dock att längtan till min egna säng även den växer.. jag saknar mig säng & rum, men framförallt min Dusch!!!!! Hur i HELVETE man nu kan göra det med tanke på att det måste vara sveriges vidrigaste toaletter på studentgatan. Men bor man utan dusch en SOMMAR så blir det så. Och bor man i en lägenhet mindre än studentrummen ( JA det är möjligt ) så kan man även sakna ett studentrum, hur tragiskt det än låter.

61 minuter

till TRE dagars ledighet! Jag är utom mig av glädje. TREEE DAAGAR!!!!! Tre dagar utan telefonsnack! Förvänta mig inte att jag svarar om ni ringer. Telefon förbud nu i TRE dagar.. TRE dagar som sagt. Kan inte tänka mig hur det kommer kännas. Känns som jag varit här varje dag, i hela mitt liv. Anpassning! Jag har glömt allt jag gjorde innan dess! Innan *****.

Mitt liv, före och efter *****, så känns det! Vilket irriterande namn. Vilket otroligt fult företagsnamn. Hur tänkte dom? "Nu ska vi vara lite käcka! Fräsa till de lite!" Jag skäms för att jobba på ett ställe som heter så. Känns som dagis.

Så mycket som chefen fräser på ett inte så glädjande sätt kan jag absolut inte tänka mig hon skulle göra det men. Kanske bara hon är så när vi är i närheten. Hehe, mycket möjligt!
Hon har ju tydligen en funktion på sin mobil där hon kan skicka meddelanden till våra datorer om att "skilla in på VÄXELN!!!!!!!!!!!!!!" som vi får ca 150389291 gånger per dag. JAG som dock inte sitter på växeln skrattar gott och trycker med ett hårt knapptryck på musen bort det snabbast möjligast med svarta ögon fulla av hat.

Jag tyckte det var konstigt att hon HELA tiden kunde skicka såna! Som om hon aldrig gick från datorn, men nu har vi ju förklaringen! Snacka om kontrollbehov!! Till och med fransyskan är lugnare... eller?? Vet inte hur det ska kännas kunna gå in i köket i studentkorren utan att hon inom 3 sek kommer springandes efter korridoren i panik till köket för att se VEM det kan vara och säkert VAD vi gör. Dåliga ursäker har hon också.. på dålig engelska.. engelskaläraren, ja det är vad hon ska bli tydligen. Eller var det ett skämt ?

Nej är dagens ointressanta snack om jobbet över för dagen? kanske ..kanske inte. Ingen ringer och jag har ingenting att göra. Aldrig är man nöjd!

( 46 minuter ) Herregud.. tog det 15 minuter skriva det här? Måste har ringt mer än jag kommer ihåg. Jag är mer inne på att hålla räkningen på minuter kvar till take off istället för att tänka på att jag överhuvudtaget svarar i telefon.

Vedklabb i röven.

man skulle kunna tro det iaf. SOM JAG GÅR! Glömde visst en viktig detalj igår, stretcha!!! Den påminnelsen fick jag imorse.

Kunde inte ens vända på mig i sängen, mitt arsle gör fruktansvärt ont, som om nån har stuckit in 13 knivar och kört om. Och NEJ, inte bokstavligen I röven, utan..utanpå/runtom? you know. Inte nog med det så är även magen helt handikappad av fruktansvärda smärtor idag. Så röra på sig har inte varit överdrivet lätt. Ändå kan jag inte riktigt låta bli prova spänna musklerna, bara för att genast upptäcka att smärtan är kvar, och inte alls avtagit i styrka!

Trots smärtan tänker jag ge träningen en chans till, köpte nytt gymkort på nytt ställe idag, och tänkte ta mig en "runda" redan ikväll efter jobbet. Nya gymmet är GREAT, inte ligger de bara 50 m från dörren utan även har de öppet för passerkort fan hela tiden, kan träna till 24 på kvällarna! Bra för de med kvällsjobb (jag).. dock orolig jag ska bli inslåst, för det blir man..om man inte är ute kl 00.00. Spännande.

Men den största överaskningen för dagen är ändå detta mail jag fick idag:

"Nu börjar det likna förra året! Såhär ska det se ut varje dag! Grattis Sandra och Elisabeth som kom med på comnettoppen som 1a och 2a! Mycket bra jobbat!
1. Sandra 10 avtal
2. Elisabeth Norén 9 avtal ( Nu ska vi även notera att detta var under ett 4-timmars pass!)
(3. ovästentligt :D )

HAHAHA. Håll käften nu ni som inte tycker jag engagerar mig i mitt jobb! Här har vi beviset på att mina kunder älskar mig!

Näe återgå till att sälja (slöa) kanske.

Telefonsamtal

Jag: - Fan nu spillde jag ut vattnet också. (har just torkat upp maten)
Cissi: - Haha, men det är väl inget ovanligt att du spiller.
Micke i bakgrunden: Jaha, det måste vara Ella du snackar med..

Är det så ni alla känner igen mig på ? Är det SÅHÄR jag ska leva resten av mitt liv? Förmodligen.

Varför är 8 timmar lättare än 4 timmar

Jag förstår det INTE. 8 timmar går fortare än när jag ska jobba 4 timmar.
Jag har en teori, men vet ej om den stämmer? Att när jag ska jobba 8 timmar, då känner jag det som jag har evigheten kvar på detta usla jobb, och ja, 8 timmar är ju kortare än evigheten så då känner jag på ett sätt det går fort.
Men när jag jobbar 4 timmar, då förväntar jag mig att jag ska vara ute på 5 minuter, att jag bara ska dit o titta lite, sen rusa ut igen. Och JA, 5 minuter är betydligt kortare än 4 timmar så då känner jag såklart som ja sitter fast. Förmodligen, eller..så är det bara mig det är fel på, inte helt omöjligt.



EXAKT 59 min kvar. woho

Mitt liv är jobbet

idag har jag anmärkt på att nästan alla som ringer in börjar med att säga sitt namn, eller inte, i alla fall påpekar de flesta att "och jag är kund hos er". Jaha? Jo tack jag förstod och HOPPADES att ni inte ringde in för att slösnacka?

Ser förövrigt framemot en nykter helg full med jobb...åtminstonde är det vad jag försöker intala mig. Nyttigt om inte annat, jag som blivit träningsnarkoman, på kort tid. Röker som en borstspindel har jag börjat med också, men endast på jobbet, för att härda ut, det är trots allt väldigt lugnande, och det behövs med företagets idiotiska kunder som får mig vilja hugga telefonen i småbitar. Jag har alldeles för högt temperament för det här jobbet! 

Tur att man är fattig!!!

vad Hände?! 79:- på kontot. och VARFÖR köpte jag TRE par skor idag, ytterst onödigt. Dock billiga, var för sig!
Och varför köpte jag resten? Egentligen. Tjaa.. jag är inte så sparsam helt enkelt.
Skulle jag skita i gymkortet så skulle jag ju överleva, men så fan heller, jag ska bli träningsnarkoman!! i 3 veckor..

Äh det är ändå kört. Vi får hoppas på en FET lön i juli (omöjligt).

Horoskop

"I början av juli är du helt upptagen av andra saker och du hinner inte ens med en flirt. Det handlar helt och hållet om nöjen och äventyr. Kanske är du och din älskling dessutom inte på samma ort eftersom du väldigt gärna reser i juli. Men lite andra möjligheter dyker upp runt den tolfte. Här finns i alla fall chansen till en skön sommarflirt, och kanske kan den utvecklas till mer om du har lite tålamod. Räkna med att det blir gott om trassel och praktiska hinder i starten."
Bästa stället: På fest.
Bästa datumen: 27-28/7.

Bara jag som tänker på hora då jag läser ordet "horoskop" ?

RSS 2.0