1 advent

fy fan vad jag är pepp på JUL!!! Vill hem NU.




..har huvudvärk idag.

Vin med smak av nypon

Har haft nyponsoppa i en flaska, och nu ska vin i flaskan eftesom jag kör på de eviga vinboxarna. Kan bli kul smak.

Läser kommentarer

nämen fy vad taskiga ni är, nog finns de väl normala bilder på mig!!

Se bara här:

 
Bild 1                                                                 Bild 2


Och detta är ganska intressant, för jag skulle gissa på att dessa bilder är tagna med en skillnad på ungefär högst 30 minuter. Första bilden är ju faktiskt helt OTROLIGT normal bild på mig, är nog faktiskt kanske möjligtsvis den enda normala bilden jag har på mig själv och jag tycker själv den är helt okej. Den andra bilden, är som ni säger, en NORMAL bild på ett sätt, alltså jag ser knall ut, som på resterande 1258 korten jag har på mig själv.

Frågan är: är jag nykter, och råkar se full ut på bild nr 2. Eller är jag kanonfull som det ser ut på bild 2 och alltså lyckas dölja detta på bild 1 ?
Eller har jag helt enkelt lyckats bli kanonfull på 30 minuter...? Jag vet att jag kände mig nykter på bild nr 1, och absolut inte på bild 2. Så det lutar mot alternativ 3. 
Men samtidigt kan orsaken till att jag kände mig nykter på bild 1 bara vara i jämförelse med Sandra, som faktiskt ursprungligen är med på bild 2 men som jag snällt klippt bort, för hon var INTE nykter, ungefär 3 sekunder efter att bilden togs hällde hon en HEL öl rakt ner i hennes väska, (inklusive jacka, som låg I väska.) Därav gick vi hem till mig och bytte ut jacka och väska (och bad en bön om att hon inte skulle göra om det i MIN väska) och jag fick äran att behålla väska full med öl och jacka. Undrar om det var där jag kände att jag hade lite att dricka ikapp? Tror jag just kommit fram till lösningen.



Här har vi ursprungsbilden, Sandra med ölen i högsta hugg, strax innan den ligger i hennes väska.




Ser förövrigt ut som att vi står i ett fönster med utsikt över en liten stad eller nått med tanke på alla lyktor i bakgrunden, men detta är alltså i själva verket från andra våningen på studentgatan TVÅ!! Vad i helvete är de för lampor?! Trodde inte vi hade så mycket (alls) nere vid missionsskolan.. Jag har ju samma utsikt från mitt fönster och inte fan har jag reagerat på detta tidigare. Men allt kommer väl fram på bild...

kan bli ett intressant expriment

senaste dagarna har jag brottats med yrsel...och idag har det fan eskalerat.. nu snurrar det hela tiden då jag är uppe.
Undrar hur det skulle vara om man drack på detta ? Antingen så blir ju yrsel 500 gånger värre eller så blir de tvärtom, att den balanseras upp :P Detta måste testas snarast!

Högst på önskelistan

att blåst ska försvinna från jordens yta. Cykla i motvind..det finns nog inget som irriterar mig så mkt. Jäkla Moa som fick mig att cykla, det var de inte värt!!

Jag är också förbannat less på det där jobbet, haft riktigt tjuriga kunder idag och till slut var jag lika tjurig. Men, EN jävla dag kvar på måndag sedan är jag fri!!! Har däremot allvarliga funderingar på att ringa Comhem och se om jag får jobba några dagar i jul. För vi fick ungefär 30 000 kr mindre än vi trodde av csn. Bajs, skulle man kunna säga.  Ändå är jag hemskt pepp på San Diego för tillfället.. vill nununu. Jag vill få tillbaka peppen för ett liv, för just nu gillar jag mest ligga i sängen. Tydligen blir jag så när jag är stressad.

Men 400 stenar lyftes från mitt bröst idag.. fick ett glädjande besked om att jag kan läsa redovisning på distans nästa höst istället för att ta igen den kurs jag missar nu i jul/januari!! Det betyder att jag inte behöver gå på de 5 föreläsningar som helt tog upp all den tid jag hade planerat för packning, och jag behöver inte leta upp några snorungar att skriva 3 seminarieuppgifter med nästa höst! Underbart. Dessutom är jag ju så nördig att jag gillar redovisning ;)

omvänd

hur kan man ha dåligt samvete för att man inte går ut ?! på en onsdag tillochmed!!
Nej, nu har det gått för långt, om man är ute så lite att man börjar få dåligt samvete!!! vill ju hålla igång nu egentligen innan jag far. Fy fan för mitt tråk-jag. Detta måste styras upp snarast!


Var tog den här tjejen vägen?



Detta är numera jag:



Eller ja, inte bokstavligen, för som tur är ligger jag inte på Maddes soffa varje dag. Snacka om att hon skulle bli less på mig . Hon är bara LITE less som det är nu ;)

Undrar vem jag är i helgen?

Lika seriös som vanligt.

Mamma började ställa underliga frågor om jag inte kunde skicka nån bild på mig själv till henne... kändes skumt, hon har väl inte glömt hur jag ser ut ?! Nejdå det är hennes "kille" som var nyfiken, stackarn har inte fått se mitt underbara tryne..vem vill missa det liksom!

SÅ.. jag skickade snällt en bild.. :





Jag är ju så fantastiskt söt !
 
 

Embassy of the United States of America

där har jag tillbringat största delen av dagen känns det som. Dom har helt jävla stört system. Man bokar en tid, men det är flera andra som bokar samma tider. Så det är absolut inte säkert man kommer in på sin tid. Och man ska helst komma dit långt i förväg eftersom det är kö in. Så ja, jag och Johan hade bokat klockan 10 och kom dit kl 9.10. Vi fick så till exakt kl 10 i 50 minuter utomhus och vänta i en lång kö. Jag höll seriöst få frysa arslet av mig, våra föttter var isbitar och allt jävla slask hade gjort skorna dyngsura. Bra start på dagen. Och roligare skulle det inte bli. När vi väl fick komma in och lämna vara 5000 papper så fick vi sedan sitta på en inte alltför skön stol i ca 2 timmar och vänta på att bli uppropad och göra en intervju som tog ca 30 sekunder, två frågor ställde dom till mig, var jag skulle studera och hur länge. Och jag hade varit nervös för att snacka engelska men det kunde tillochmed jag svara på utan problem.

Skönt att det fanns en skylt inne på ambassaden där det stod "Going to U.S? ITS EASY!" FY FAN VILKEN JÄVLA LÖGN.
punkt slut.

Jag är inte den poetiska typen

MEN "Kärlek är stimulans för hjärtat, och bedövning för förståndet." kan ju ha varit de smartaste för dagen.

STÄD-DAX

efter en kväll med en rödvinsdrickande Sandra så gäller det att skura dagen efter.. började med att vara rätt oseriös, som alltid, och bara skura där det var spillt..vilket slutade med att ALLT skurades eftersom det var rödvinsfläckar ÖVERALLT. Även en hel del plock av snusavfall.. skulle kunna stycka ihjäl såna som lämnar sånt efter sig, Sandra kan ta åt sig även där!!!

Det hade också sipprat ut en jävla massa okänd alkohol på golvet inatt.. det stank gammal jävla alkoholist här inne imorse. Inte undra på man mår dåligt. Nu är det finare än det varit sen jag flyttat in skulle jag vilja påstå..och det är ju förjävla Nice!

När jag kommer ut i köket så stinker det rengöringsmedel och någon har skurat hela köket! Ibland är de inte så jävla illa att dela kök med 7 st andra då vi har några städnissar i korridoren! :D Jag kände mig 90% säker på att det var den största städnissen av de alla...(trodde vi bara hade en), men träffade på henne och hon hade inte alls skyldig. Så det känns skönt det finns fler städnissar! woho. Själv tar jag inte alls på mig någon sådan titel.. jag är nog den slarvigaste av de alla.. ändå är jag inte speciellt slarvig alls. Det är bara det att jag har så jävla mkt grejjer!


I like



Mys. Jag vill ha mer!! mer mer mer.

(vissa ser nog direkt vars det är. Haha)

ohNOO

hahaha NU kommer jag på vem en viss "någon" är lik. ( om än mkt bättre ) Och det var ingen positiv upptäckt! T.O.M lite till sättet ?! Som tur är inte alls till handlingarna hahaha.

Jaja det där lär ju iaf INGEN fatta.. men bara så jag själv inte glömmer bort min upptäckt för ja hade grubblat på det i några dagar.


Tror de femtusen papprena till visumet är klart nu.. fixade det sista idag, och detta är INTE ett skämt, men jag skulle även fixa ett kuver, adresserat till mig själv och påsatt porto för jävla 61 kr. JODU inte räcker de me att man betalar drygt 2600 kr för det jävla visumet, dom kan inte ens stå för att skicka hem det till mig!!!

Och nu är lägenheten helt klar.. (tror jag) MEN även där (som allt annat i USA) är det krångligt.. de ska ha in en ansökan från alla oss tre som ska bo i lägenheten, med alla tidigare hyresvärdar, föräldrar, arbetsgivare, alla ställen man bott på och fanimig lika mkt info som till visumet, NÄSTAN, för inget slår det!!

SÅja

Nu är jag mkt mer peppad! Nästan så jag sätter mig och packar på en gång. Tur jag inte får mina resväskor förrän den 1 december, annars kanske jag seriöst packat allt! Något jag däremot borde (och SKA) börja med är ju rensa lägenheten, rensa förrådet och börja packa ner det jag inte ska ha med mig till det stora landet i förrådet.

Men ett steg i taget.. det jag utfört idag är att skriva ut allt till skolan.. WOHO. Grattis.. känns som ett stort steg framåt.. nu middag. (MIDDAG FÖRE KL NIO PÅ KVÄLLEN, GRATTIS!)


Någon som inte känner ironin flöda?

Resfeber?

Jag har alltid velat prova på att bo i USA. Just för att det är så stort och så centralt i världen. Jag har nu chansen och allt är i princip fixat. Jag kommer att åka.

Ändå känns det som att jag inte längre känner mig lika säker..Ibland skulle jag gärna stanna kvar här istället..Resfeber? Det får vi hoppas..varför känner jag mig på ett sätt avundsjuk på de som är kvar här? Jag kan inte riktigt känna glädje i att åka iväg hem på en månad. Även om jag ser framemot få komma hem ser jag inte lika framemot åka iväg ett halvår direkt efteråt.

Jag behöver nog ett lite större perspektiv på världen..och det är de jag hoppas jag får. Behöver inse att det finns saker utanför Örebro..utanför Sverige.

poff

KATJING, åt fel håll..

Idag har jag gjort av med 1050:-, insatt till Usa ambassaden, och nu ska ja sätta in ytterligare $200 ! POFF !

Kan tala om att det är varken billigt eller enkelt att ta sig till USA. Far dit på semester istället för fan!

EHUM

Jag sov två timmar inatt... låg och vred på mig till kl 5 ungefär och vaknade klockan 7... och jag är JättePIGG...FORTFARANDE. Jag har aldrig varit mer övertygad om att jag skulle däcka isäng så fort jag fick mig hem, men INTE DU, jag gick och gymmade!
Skulle vilja ha en anledning till det.. men visst, fortsätt gärna!!

otroligt BRA humör

länge sen jag har varit SÅHÄR glad en hel dag..herrejesus redan kl 8 imorse var jag glad!
Har fått så jävla mkt gjort.. vi satt 2 timmar på ett fint lunchställe, inga namn nämnda;) och iaktog..och iaktog...ja det var precis det vi skulle göra.. en uppgift där vi ska observera ett företags kultur. Och varför inte göra det medans man äter sjukt god mat. Hehe, vi är väl inte dumma. Några prao elever började däremot viska om oss och peka, kanske för att vi glodde så jävla mkt, men det sänkte ju däremot vår bild av stället då anställda inte direkt ska stå o viska o peka på kunder, dock..15 åriga praoelever är väl inget man ska direkt koppla till företaget.


Sen fick jag tagit de FIN FINA korten till visumet respektive internationella körkortet, varför ser jag alltid ut som en "fängeslefånge" (ord?) slash gangster?! Kommer ju aldrig få mig in i Usa med det där
Även en massa andra papper och kollade även runt och frågade lite om bank och telen.. sjukt trevlig snubbe på Telia! haha han gjorde sig verkligen besvär och kollade upp allt åt mig :) Vi kan väl säga så att det blir inga samtal gjorda mellan mig och Sverige !!! fy satan det är ju "som fått" som killen sa att betala typ 15 kr minuten, underbart. Men sms kommer bara kosta 1,50 kr för er att skicka till mig, och 4 jävla kr för mig att skicka till er. Så..vänj er vid mailkontakt framöver efter nyår!!!

Skulle vilja ha lite tips från mina få, lojala vänner här som läser.. vi har två lägenheter i USA på gång, vi kan ju fan aldrig bestämma oss. Vi har en som vi garanterat får.. en lägenhet som är ca 1,5 km från skolan, 10 min från spårvagnen och allt är kanon, MEN det är bara ett badrum... Den andra lägenheten har två badrum, ligger längre från skolan men har spårvagnen precis runt hörnet..Så tar eg lika lång tid till skolan. Och har TVÅ badrum.. samma hyra ungefär. VAD fan ska vi ta?! det längre bort är finare.. men vi vet inte om vi vill dela badrum om vi kan få två... jag och madde kommer ju bombadera sönder toan med våra saker och jag tycker lite synd om Johan :) hehe. Men dessutom är det inte ens säkert vi får något där.

Vi har kikat på en bil också.. vad tycker ni?;) ( det är seriöst..inget skämt)
Misstänker dock att baksätet är LITE obekvämt.



Hopp

Ibland känns det faktiskt som att det finns hopp..om att det finns någon som skulle kunna få mig att glömma.


Förutom det skulle jag behöva någon som piskar upp motivationen till allt det viktiga i livet. Just nu har jag problem ta mig ur sängen om jag inte verkligen måste, och ja.. inte ens då får jag mig alltid upp, kraftigt orolig för imorgon hehe. Och jag blir utomordentligt glad över att jag inte "hinner" jobba imorgon..plugget går trots allt före. Jag tar ett litet, litet steg framåt varje dag...men jag blir less på att jag bara kan ta ett..skulle vilja ta tio!!
Idag fick jag tillexempel ut den stora diskhögen från mitt rum...men istället blev det ingen middag..varför går jag lika mkt bakåt som framåt hela tiden?! Allt känns som kaos hela tiden. Skulle behöva ligga ner och stirra i taket i en vecka för att få tiden att gå lite saktare..men antar det inte hjälper.

Slutklagat.

1 månad till SkellHell

EN MÅNAD gott folk. På en månad ska jag hinna plugga fantastiskt mkt, arbeta uthållsamt (?) och dessutom packa ner hela min lägenhet i förrådet respektive i en FET resväska!! OCH dessutom fixa med ett X antal tusentals papper inför USA..vilket jävla skämt land!!

Jag planerar även att hinna partaja till det med alla kära vänner i ÖRE ett antal gånger...fy fan vad jag kommer sakna den här hålan ändå!! Kan inte förstå det är så kort tid kvar innan jag far i väg i sex månader.

Haha, det är ju tametusan EXAKT sex månader... far den 16 december och kommer tillbaka till Örebro den 16 juni. Shit vilken planering. (Japp..kommer till Örebro först, finns inte en chans i helvete att mitt bagage från USA tillåts i plutteflygplanet till Skell. Hem och avlasta..)

Sen är frågan...VAR och HUR ska man tillbringa sommaren ?! Jaja..riktigt sån fantastisk framförhållning ska vi inte ha..

Intressant

upptäcker nu att det går ju använda typ ALLA sidor på internet här på jobbet. Trodde jag var begränsad till aftonbladet/expressen, men ICKE :D Dagen blev ungefär 300 kg lättare. Dock spelar de in våra skärmar då och då, så de ser vad vi gör, känns ju lite pressande. Men det skiter jag i, idag. Jag är så jäkla tjurig på mig själv att jag tagit på mig att jobba extra. PISSjobbigt är det. 4 äkliga timmar kvar. Det var det inte värt, så det så.

Funderar på hur jag snyggt ska säga upp mig från jobbet också... inte kommit fram till något självklart svar än. Det uteslutna är iaf defenitivt att jag vetat om redan från att jag blev anställd att jag ska sticka efter nyår. Nu hoppas vi att chefen inte är någon som sitter o gluttar på bloggar....eller råkar spela in just det här ;)

Vidrigt!!!

drömde att vi upptäckte att brorsan hade ett barn, på typ 3 år! Iaf fick jag ta hand om honom först för brorsan vågade inte och ungen var sur på honom :P MEN så när vi sitter och ska äta plättar så förvandlas ungen plötsligt till en plätta och jag märker det först inte utan är påväg att ÄTA UPP HONOM!!! 

oerhört omotiverad

slutade onsdagen med att kasta boken i väggen och dra på kalas istället. Mkt lyckat. Var precis vad jag behövde, bara skita i allt "viktigt" och måsten o göra något spontant o kul istället.

Plugget däremot...nja. Går sådär. Men ingen brådska. 1 månad till hemtentan..men inte bra hamna alltför back heller. Tar tag i det imorgon. Nu ska jag fortsätta sova. Väldigt lite sömn natten som var :)

Nu ger jag upp

jag hoppar av skola och jobb. Och satsar på att endast ligga hemma och sova. För det verkar ju vara det enda jag värderar högt!!!!!!!!!!!!!!!
Är så jävla förbannad över att jag försovit mig igen. IGEN OCH IGEN.

such a PLUGGO

VVVGGG =) Betyget är därmed säkrat på denna kurs. Yehes.

Har kikat på vilka kurser ja vill gå i USA, ska välja 5 st. Är så mkt jag vill gå!! Vill nog gå lite olika, funderar på psykologi, idrott&hälsa, marknadsföring och finansiering...intressant blandning!



vi har bott FÖR nära, FÖR länge

| micke | säger (23:41):
där har jag mina hemoroider för tillfället
Elisabeth säger (23:41):
ajdå..trodde ja fick bort alla sist ja var på besök
| micke | säger (23:42):
du hade fullt
| micke | säger (23:42):
det checkade jag
| micke | säger (23:42):
de hängde ju i klasar

Hjälp sökes, seriöst

jag måste sluta försova mig, det har jag sagt länge, men fan nu måste jag lägga av! det är inte ens lite roligt längre. Dock skönt.
Imorse tänkte jag inte ens några övertalningstankar åt mig själv för att ligga kvar, utan var helt på det klara att jag var tvungen kliva upp klockan 8. Klockan ringde var tredje minut Jävligt irriterande men ändå verkar jag ha lyckats stänga av den till slut eller ger den upp självmant?! Isåfall måste jag skaffa bättre väckarklocka. Vaknade bara 2,5 timme för sent. Anledningen till att jag överhuvudtaget vaknade till rejält även om jag redan var halvt vaken är pga Ebba som ringde i luren, stort tack till det. Annars hade jag garanterat legat kvar tills de var för sent för att ta sig till jobbet.

Känns skapligt jobbigt CYKLA till jobbet. 7 äckliga timmar ska snackas bort. Jag hade absolut hellre suttit på föreläsningen. Faktiskt.

SÅHÄR stor skillnad är det mellan San Diego och Mexicoo.



(SD till höger?)

Pisstråkig

ja, det är jag. Jag är ledig, Kan festa. men vad gör jag? Jo jag ligger i soffan (som jag bäddat ut, förstås). Jag har aldrig lust festa längre, vad har hänt?!
Var iaf ut igår...var inte så peppad då heller men det blev riktigt skoj ändå! Mkt lyckad fest av Moa och Henke. Och mkt folk!

Hade ett lagom skönt senadrag i magen mitt under förfesten och blev tvungen slänga mig på golvet..alla trodde ungefär att jag dog och såg jätteoroliga ut, haha, de har aldrig sett mig få senadrag tidigare..såg lagom jävla knäpp ut ..JÄVLAR i helvete vad ont det tar, till slut skrek jag rakt ut för att jag inte orkade längre och tårarna sprutade.. Efter två anfall gick jag runt som handikappad, allt för att inte anstränga magmusklerna.Tur att man alltid ska vara så jävla speciell!

Anfallet berodde på en lagom skön kommentar jag råkade slänga ur mig (högt) "fan jag har ju inte hunnit ligga idag" Med detta menade jag förstås ligga ner, eftersom jag hade haft problem med ryggen tidigare på dagen, men när jag insåg hur de andra tog det skrattade vi, MKT. Så mycket att mina magmuskler inte riktigt klarade av det..

Andra gången senadraget kom var pga en lika skön kommentar, skulle försöka rulla upp från golvet jag låg på varav jag förstås säger "måste rulla upp nu". Kan ni ju bara gissa vad de fick det till.. byt ut r till kn. Inte heller det klarade magmusklerna av, deras miner efter vad de trodde jag sa var oslagbara.

Jag har nu legat i soffan 11 timmar o kollat serier/TV/film, you name it. Har ont i ryggen för att jag legat så mkt.. såklart. Aldrig ska den vara nöjd. Imorn måste jag få något gjort.. tillexempel möblera om, så det kan komma nån jävla värme i den här lägenheten.

3 DAGAR

LEdigt!!!  Känner igen mig i det här från i somras. WHY god WHY?! Hur hamnade jag i telefonträsket igen...

tecken

inatt drömde jag att jag rakade benen, helt ofantligt mycket hår.. tog aldrig slut. Tror det är dags nu.

Bra start på dagen

den BÄSTA! Sov till klockan 12.20 för att vara exakt. Då hade klockan ringt i 50 minuter, allt i sin ordning alltså.

finns INGENTING att äta.. börjar dagen med en skål daimglass med banan-chokladsås och ett glas cola. :)

inser dock att det inte är lönt vänta på någon chaufför till matbutik, nej jag, trots stor ågren, drar mig till ica och handlar för nästan 400 kr. Det svider. Men ack så nödvändigt..

Transcom ikväll!! wohoo. Sen valvaka hela natten? Jag är rätt pepp fastän jag ska upp äckel-åtta imorgonbitti. Förmodligen bara för att jag är lite småkär i Frippe o Freppe.

amazing day

om ni inte skriver att jag är duktig nu då vet jag inte vad!!!

Vi har suttit med det jävla PMet från åtta imorse, en paus mellan 16-22 då vi JOBBADE och sedan satt vi direkt efteråt till NU

Men nu är det jävla PMet inskickat :) och vi har sovmorgon imorgon!!

Har däremot tagit på mig att jobba det satans jobbet.. jobbar alla kvällar i veckan 6 timmar. Det suger. Men vad gör man inte. Mitt huvud värker fortfarande...men det blir bättre nästa vecka, hoppas jag. Funderar till och med på skaffa mig ett liv till helgen! Som kanske inkluderar lite alkohol. Har varit tillräckligt vitt... TVÅ gånger på 4 veckor! Hallå. jag är så värd det!

its over, im weak

världens roligaste halloween helg..helt nykter, as usual nuförtiden, skrivit PM hela helgen, plus sovit. Har nog sovit upp mot 30 timmar den här helgen, INTE ILLA PINKAT. så att säga.

Ligger fortfarande i sängen, och börjar nog tamefan få liggsår snart. Det ser ut som en svinstia här, likaså mig själv. Jag har ingen mat i kylskåpet och jag vet inte ens hur det ser ut ute idag? Känner att jag börjar gräva mig egen grav här.

Jag behöver en ordentlig fylla..tragiskt men sant. Jag behöver få mig ur den här jävla lägenheten och glömma studier och jobb.


Om 2 månader sitter vi på flyget till San Diego. Vi har hittat lägenhet med utsikt över havet, HOHO. Inget säkert ännu dock.

Måste GÅ till affären, just insett det har jag inte gjort på länge, min chaufför är borta! Kommer gå ner i vikt under den tiden bombsäkert.

2

ja.. idag vaknade jag exakt 15.30. Misstänkte något dåligt då jag fick känsla av att de var eftermiddagssolen som stack mig i ögonen som FAN.
Dock var det otroligt skönt, måste ju däremot ha sovit 13-14 timmar!! Undrar om jag kommer att kunna sova inatt........
Lite illa dock, hade tänkt skriva PM idag ju, kommer sitta hela kvällen antar jag, HAPPY TIMES!!

Idag är det exakt 2 månader kvar innan jag sitter på flyget på väg till Stockholm från Skellefteå...

RSS 2.0