Spritter inte riktigt lika mycket

Gårdagen gick SNABBT, bokstavligen.
Så full var det nog länge sen, var knall när jag vaknade imorse och nu börjar baksmällan komma krypandes. DOck bara 1 timme kvar tills man slutar för den här dagen och jag än en gång rusar till alkoholen. Peppen är inte lika stor idag, alls.
300 jävla spänn. hoppas det är värt det!

Det spritter i kroppen

spritter? jag brukar Säga så iaf.

sitter här med 48 minuter kvar. för att vara exakt. Solen lyser, på tangentbord Och skärm, upptäcker tangentbordet är så skitigt att till och med en med lite bacillskräck skulle hoppa upp. Tänker på fransyskan.

48 mintuter till att slänga sig i bilen och dra fram spriten. Japp jag kör på ren sprit i helgen, jag vet redan nu hur det slutar. Men jag har rent inte TID sitta och sippa.

En lagom nyttig dag, pizza, choklad, redbull i mängder, sprit. Men nästa vecka! DÅ sätter vi igång med träningen. Annars sätter jag fan igång själv.


45 minuter kvar.

@ Jobbet

varför är det såna jävla idioter som ringer in?! blodet kokar.
Jag HATAR att det är fotboll på tv, folk blir som galna när det inte funkar.

Ehh midsommar.

Midsommar gick ju som planerat, och icke planerat. Blev precis så full som jag trodde av vinflaskan, tog inte speciellt lång tid alls att få ner den, som väntat. Dock skulle jag inte dricka mer, men javisst några drinkar går ner. Öl? Cider?

Hade otroligt skum fylla där jag uppträdde förståndigt och verkade helt okej nykter. MEN det var en jävla lögn, stora minnesluckor och information om vad jag sagt bevisar att jag inte var okej alls. Illa det där, när man verkar nykter, då tror folk att det man säger är helt seriöst mina åsikter också. HEHE. Men ingen fara det kom väl ut rätt okej saker. DOCK så vet jag inte hur sms-samtalet såg ut. Mina skickade är borta, och med tanke på hur de mottagna ser ut så tror jag Inte alls mina var i något bättre skick? hoho, Roligt se dagen efter.

Nu måste jag dra mig upp ur sängen, hällt i mig en liter mjölk och tryckt lite chips. Måste försöka få tag i nån mat, i detta kylskåp fanns det inte mkt!

jag vet inte VEM

som eg är mest speciell.
Jag sitter här, upptäcker jag sitter i total tystnad, har på SVT2?! där det piper. vad heter rutan med ränder och olika färger? Hm, måste jag ta reda på, har jag ens någonsin vetat det?
Ibland är jag så totalt oallmänbildad, jesus. Och varför är det en vit pinne som far fram och tillbaka ? På rutan..det har jag alltid undrat. Kanske behöver skicka ett mail till SVT och fråga. Blev sjukt nyfiken.

Ser inte alls framemot morgondagen! Fast så mycket hatar jag ju faktiskt inte jobbet, har jag upptäckt. På ett sätt är jag verkligen GLAD att jag fick jobba med marknadsundersökningar under våren. För jämfört med det är det här jobbet rena drömmen!!! Det är nog vilket jobb som helst. Men nu börjar jag gnöla på det också, jag är LESS på telefon jobb. Man blir så otroligt försutten...
kan man säga så?

Nej ta tag i tankarna, lägga sig o sova. Förbereda sig mentalt med lite skumma drömmar inför alla gubbjävlar som ska ringa in imorgon. Jag undrar alltid om de hade varit trevligare om de hade mött en ansikte mot ansikte? Förmodligen. Men egentligen, varför anses det mer okej vara otrevlig på telefon? Okej jag fattar varför, man behöver inte se människan i ögonen osv. Men man framför bannemig samma budskap. Det jag föredrar mest med telefonen är att Jag kan slänga på luren när jag blir för förbannad. Det skulle ju va svårt om vi möttes öga mot öga.

Umeå

fy fan, det är ju så jävla typiskt. Trodde jag körde säkert igår då jag bara drack öl (med undantag för EN drink) , jag var fan nyktrast på stället, ÄNDÅ är jag mer bakis än på flera månader. Bara för att jag är tvungen kliva upp tidigt för att åka till Ume. Tacka fan för att det blir lastbil med en skön bädd där bak som jag kommer ligga på. Huvet spränger, magen vill upp. Typiskt. Trevlig resa.

Vad jag gillar med Norrland

inte är det de kalla vädret, men dock att det är dagsljus dygnet runt nu! Jag sitter som en riktig sörlänning och glor ut genom fönstret och är löjligt imponerad över att det aldrig är mörkt, den blåa (ibland) himlen lyser dygnet runt.


Lagom kul

sitta på felanmälan när det är Sverige match på tv. De som inte har fungerande tv-nät är INTE glada.

Annars är det kul, har bara haft SURA jävla kunder idag. Bakslag från igår då det gick så bra. Det var tacken det.

Lappsjuka - high level

Det är inte jättelätt att gå från två dagars hårt supande till en lugn kväll i skogen. Kontrasten är för stor.
Men det är snuskigt skönt, att bara ta det lugnt och jag ser framemot den tysta och djupa sömn jag kommer få inatt.

Annars känns det allmänt konstigt att plötsligt befinna sig i Norrland, en paus från Örebro i 3 månader. Känns även liite jobbigt att inte ha en aning om hur sommaren ser ut eller när jag kommer jobba, försöker sätta mig in i att ta en dag i taget. Tur jag inte är den som gillar att planera allt för mycket hursomhelst.

Imorn ska jag hem till råtthålet och ladda inför 11-timmars passet i telefonen som börjar måndag, fy fan vilken första dag. Jag ser "faktiskt" inte fram emot det på något plan alls. Men förhoppningsvis kommer VikingLine och räddar mig snarast! Ser nästan framemot jobba hårt några dagar (inte telefonjobbet), jag  blir sjukt rastlös av att sitta still. Men dagarna ska nog inte vara något problem att fylla upp ändå.

Dags för duschen i det icke så varma vattnet.

sitter här och snyter mig

fruktansvärt fruktansvärt less på min näsa nu. Inget hjälper
jag har trots allt överlevt och tagit mig genom två dagars supande. Och vi är nu inne på TREDJE dagen.
jag är fruuuuktansvärt OPEPP.

Men vad gör man när man fyller 20 bast. Blir en Oboydrink nuu!

RSS 2.0