Skogsvaktare, mitt framtida yrke.

Gjorde ett personlighetstest:

Elisabeths personlighetstyp:

Tystlåtna, allvarliga, känsliga och vänliga. Konflikträdda. Undviker situtationer som kan leda till motsättningar. Lojala och trofasta. Extremt välutvecklade sinnen. Estetiskt lagda. Uppskattar konst och skönhet. Ointresserade av ledarskap och makt. Flexibla och mottagliga för andras argument. Tenderar att besitta originalitet och kreativitet. Lever för stunden.

 

Karriärer som skulle kunna passa Elisabeth:

Artister, musiker, kompositörer, designers, förskole- och dagispersonal, socialarbetare, personalvetare, lärare, veterinärer, skogvaktare, naturforskare, ekonomibiträden, snickare, kuratorer, sekreterare, tandtekniker, serveringspersonal, kockar, sjuksköterskor, mekaniker, fysiologer.

 

SKOGVAKTARE? Happ.. man går ju helt fel jävla utbildning, lika bra hoppa av då. Satsa på bli artist, efter 30 års sångpedagogik kanske det leder någonstans, synd bara, jag tycker ju det är så förbannat tråkigt. Nån som kan se mig som dagispersonal föresten? Hahaha. Nä, jag måste svarat lite fel på frågorna. Får bli en update imorgon.


Inte ok

Snöstorm hela helgen och nu -26 grader! Vi har tydligen lika mycket snö som i Lappland.
VAFAAN..det var inte därför jag flyttade hit. Nu räcker det. Det är mars om 1 vecka och då förväntar jag mig vårkänslor!! HÖR NI DET!

PIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIPIPIIIPIIPPIIPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP.

Så låter min TV. Det är nästan så jag slutat höra det, fast lite värre nu när den liksom hoppar och gör små truddelutter av pipljud.

Så idag bestämde jag mig för att köpa tv, hämtas på torsdag. På tiden... tvn jag har nu fick jag av viss myndighet 16 år gammal. Dock gratis. Så klagar inte, och tycker nästan den är lite söt också.

Men bara för att jag nu vet jag kommer få kasta skiten, så börjar jag störa mig något GALET JÄVLA MYCKET.
Och alla andra för den delen.. de flesta som kommer hit säger "AJ vaFAN är de som låter, STÄNG AAAAV, jag får migräään!!!". Ni måste ju bara komma hit lite oftare, så slutar ni också höra det!


Alltid något

Fick ett litet paket, ett nallebud. Med en nalle och rosor och choklad. Nu kan man ju få för sig att jag har en hemlig beundrare. Men icke, har man ingen kille på alla hjärtans dag har jag iaf MAMMA :)


Stolt blomägare

Måste berätta att jag inhandlat mina första blommor. Någonsin.
Jag stod länge och pillade på plastblommorna, med baktanken att inte en enda blomjävel har överlevt i min närvaro.
Men så såg dom så jävla plastiga ut, att jag istället köpte riktigt blommor, som ser ut som plastblommor.

Kommer glömma av att vattna dem för jag kommer på mig själv att tro att jag köpte plastblommor, bara för att de ser så förbannat plastiga ut. Slutsatsen är att jag lika gärna kunnat köpa plastblommor... men nu kan jag, iaf tills de dör, känna mig duktig för att äga riktigta blommor.



Är det någon slags pensionärs varning att lägga upp bilder på sina blommor? Eller att ens TA bilder på sina blommor.. inte ? PHU.. vad bra.

Nu ska jag känna mig lite ungdomlig igen så ikväll ska det festas! Ja, en tisdag. Ja. Det är födelsedagsfest för Ibbe. Ja. Ung  o dum. Tack, precis vad jag behövde höra. Skola kl 9 imorgon. Tänker fixa skjuts. Här ska de inte promenaras några 300 meter inte.

Mycket bättre

Börjar återfå min normala form, där jag faktiskt kan tänka mig överleva dagen. Vi satt nere på stan på ett café idag och pluggade, det hjälpte ENORMT! Kändes som en helt annan värld än den instängda jävla uni-världen. Mer stan framöver.

Det var väl helt enkelt jobbigt komma tillbaka till verkligheten från en helg hos Melli med fint sällskap :)





Nu undrar jag bara två saker, Någon som lägger märke till något särskilt "tema" vi hade en av kvällarna? och Någon som lägger märke till att vi är ute och går (bakis) i -15 grader vid hjälmaren?! :) Duktiga va, va va va? :)

Jag är

så s k o l t r ö t t . . . s k j u t  m i g . . .

RSS 2.0