Lille lille griiiisen

Alltid gillat grisar, man börjar ju nästan gråta över hur gulliiig den här lille lille grisen är. Skulle kunna ge allt för att gosa lite med lille grisen :)


Högsta önskan just nu

Sluta vara kissnödig, så mycket mer frustrerande än man kan tro! Smärtan kan jag ta, det finns ju smärtstillande. Men vad gör man åt kissnödighet?

Håll igen

Den här nya slangen är ju fruktansvärd. Jag är kissnödig precis HELA tiden, så kissnödig att det känns som att man ska kissa på sig. Hela tiden... Och när jag går på toa känns det..ont, milt beskrivet, och när jag har gått på toa har jag såna magsmärtor att jag bara kan lägga mig i sängen och kvida... Dom varnade mig om att så länge jag har den här slangen så kan jag ha såna här problem. I så fall, ärligt talat, har jag hellre påsen på benet.... Men än har inte hoppet släppt, det kan ju bli bättre, det måste bli bättre!

Älskar sjukvården

Idag är enda dagen den här veckan jag inte varit på sjukan eller vårdcentral, börjar bli lite tjatigt? Imorgon blir de operation, ja de säger operation, låter så allvarligt.. i själva verket är det inte så stort ingrepp, tror jag. Upp med en slang till njuren genom urinröret, as skönt. Jag bad specifikt att inte få en tid på morgonen eftersom jag jobbar natt inatt fram till kl 7.15. När fick jag en tid? JO kl 9. Tack för den, hinner hem, äta, duscha med operationstvål och sen direkt till sjukan, kanske somnar/däckar innan de börjar, vore ju bra i och för sig.

15 juni

Jaha, imorgon kommer domen, röntgen idag, i mina ögon såg det inte bra ut. Men får svar imorgon, kl 11. Vill så HEMSKT gärna bli av med påsen, kommer gå under jorden om jag inte ens får testa utan. Så fasansfullt less på gå runt i mjukisar nu!

...

Känner för att sutta den här jävla påsen i väggen..

Är det inte det ena så är det de andra

Känner mig fullt frisk, förutom påsen och ärret som påminner mig, även om jag inte direkt kan fara ut o springa. Är smått irriterande att jag inte får hänga i solen i detta fantastiska väder, men har införskaffat stol och parasoll så inget hindrar mig från att åtminstonde sitta under skugga! På tisdag har jag fått tid för att kolla om njuren funkar, håller 500 tummar o tår för att det funkar och att slangen kan tas bort! Då är det bara pencillinkuren kvar...som går sådär än så länge, de är så jävla lika mina alvedon att jag råkade äta alvedon istället för pencillin en dag. Nåja, det går säkert bra...

Imorgon är det examination för C-uppsatsen sen har man "sommarlov" som består av plugg och dessutom en kandidatexamen i ekonomi.

RSS 2.0