Akademiska

Har haft kanske livets längsta dag idag! Sov 3 timmar innan jag satt mig på ett tåg&buss påväg till Uppsala sex imorse. Och sen har dagen bara bestått av massa nålstick och väntan.

Medelåldern på en urolog mottagning är väl cirka 75+, om inte mer :) Man känner att man passar in! Här är det helt okej att kissa i sängen i alla fall om man skulle råka göra det ;)

Annars gillar jag för tillfället inte alls att vara vuxen och självständig och blala.. Just nu skulle jag hellre va 5 år och att det är okej att man vill ha mamsen med överallt och slippa sova själv. Eller ja, jag delar ju rum med en äldre dam, fast det känns ju som att jag bor själv då hon la sig vid kl 19 :) Klockan är strax över 22 och jag känner mig som en trotsig tonåring och att klockan är minst 02! (hon trodde även att jag gick på gymnasiet, och då har hon inte ens sett min ynkliga sida som kommer fram imorgon!)

Försöker njuta så mycket som möjligt av att kunna röra på mig och va frisk, men ärligt talat går det inte uppskatta lika mycket förrän man är sjuk och inte kan ta sig upp ur sängen själv. Ärligt talat gillar jag inte förberedda operationer jag föredrar lite mer akut som i somras, så man slipper tänka på att man snart ska bli dålig. Och man slipper ligga frisk på ett sjukhus en hel dag innan!


Dags att försöka sova till snarkningar och till världens mest högljudda klockjävel på väggen.


RSS 2.0