Mår fruktansvärt bra

, det går ju diskutera. Jag som nu hela våren överlevt Alla andras förkylningar och mest skrytit om mitt ovanligt mycket väl fungerande immunförsvar.

Detta har nu svikit mig. Av ingenting är jag nu plötsligt dödsförkyld, och det blir värre. ska hoppa snarast i sängen, har en bror som kommer o plingar på vid sex imorgon BITTI.


LALA

känner hur jag växer när jag går hem från krogen för att jag SJÄLV upptäcker att jag är för knall för att vara där. Däremot misslyckades jag på att inte ta en mintu det första jag gör när jag kommer in, fastän jag Egentligen vet jag defenitivt redan är för full.

Bättre lycka ikväll.

NU

däremot ska jag börja tentaplugga, bibblan imorn 10-17 ? just grreat.

1 vecka tills plugget är slut i dryga 3 månader. Mycket gladare kan man inte bli, min sommararbetslöshet är också räddad, känns inte alls lika bra som jag trodde! slappa hade varit skönt, är mer min grej. Det kommer fan aldrig bli nått av mig när jag tänker efter.

en ny spännande dag

vaknar på soffan helt ovetandes om vad fan som hände. Somnade visst, känns som det börjat hända då & då nu. Tur soffan är skön, eller är den verkligen det? Sängen är upptagen av en stor.. klump. Jag orkar verkligen inte göra något åt det och defenitivt inte röra på mig, vänder mig om och somnar om tills man väcks till den späännande föreläsningen som väntar. Känner sig otroligt fräsch efter en natt i kläder och smink, men att kliva upp tidigare för att duscha är Inte min grej. en om-makeup och mjukisar får duga.

Aldrig är jag så slö i skolan som innan tenta, jag vill rymma, skippa allt och bara gräva ner mig i närmaste grav. Jag måste vara den mest ångesfyllda och patetiska människan, jag tål inte mycket press jag.

Har varit en otroligt irriterande dag där jag mest tycker synd om de som umgåtts med mig, men blir bättre när jag fått mig hem och bort från de hemska lektionerna där jag inte förstår något, som såklart beror på att jag inte har pluggat på några veckor nu. Tror inte lite bläddrande i böcker räknas som effektivt pluggande där man kanske lär sig något.

Tänkte ta en "paus" från pluggandet, som jag inte ens startat, med en inlines tur, känns bra att röra sig lite, så man har mer rätt att hälla i sig Pucko.  Kvällen slutade lyckligt med Pucko, men dock fick jag ge mycket för att få tag på den, efter en flygtur med inlines är jag mörbultad och halvt uppskrapad, men inga större skador, dock krävdes lite omplåstring, och jag som "aldrig" ramlar har konstigt nog inte det hemma. Som tur fick jag tag på både plåster, Pucko och tillochmed polly. Kvällen är räddad från plugg när den nu övergått till tycka-synd-om-mig-själv-kväll. Det var det HELT klart värt en vurpa!

Vill desperat gå o duscha, men tror jag avstår med tanke på risk för dödligt svidande på knän, händer, ansikte och axel. Ska ta mod till mig imorn. Och imorn ska jag förövrigt plugga. Ska se vad mina tentapluggspolare håller till. Misstänker att det inte bara är jag som inte pluggar.

JAG SUGER

Nu har jag haft tillräckligt mycket telefon jobb, och alltså kört spelet "hjärter" på datorn Alldeles för mycket, men fortfarande Suger jag!! jag vinner ALDRIG. och jag blir så jävla grinig. Är det något jag missat?! Att jag tror det funkar på något helt annat sätt än det gör? Detta vill jag verkligen ha förklarat för mig.

Annars funkar det fint på telelinjen idag, dagens offer är stockholmare, närmare bestämt huddingare (?), hittills har alla varit trevliga och de flesta ställer upp på intervjuer,  jag har till och med gjort fler än jag behöver, därav jag slappar lite nu. Nu får min norrländska stolthet en liten törn. Att alltså skåningar är helvetes mkt otrevligare än stockholmare.  love you huddingar. jag orkar faktiskt leva igenom denna dag av telefoneri.


Se nu

Inte tar det lång tid innan jag slänger ur mig arga inlägg. Är jag sån arg människa ?
Tror inte det, dock jävligt lättretad. Kort stubin med andra ord. HA, mamma som trott det kanske skulle växa bort med åldern? skulle inte tro de va.

Idag är jag dock glad. Tror jag? svårt avgöra på en sådan vanlig dag som denna.

Det förmodligen mest spännande idag var årets första inlines tur, min balans var Otroligt "bra" för att vara jag, jag snubblade knappt. DOCK konditionen, är som ett astmafall efter en halvtimme.

NU ska jag låtsas läsa en bok, sen käka och sen WORK WORK. det ser jag som vanligt inte alls framemot. Kanske lägger in ett surt inlägg sedan om vilka sura människor jag ska prata med idag!



Japp jag gillar uttrycka mig med capslock nuförtiden, kanske bra taktik för att få bort svordomarna? Men vem FAN bryr sig.

Tillbaka

im back. Tillbaka på samma jävla plats som förut, ärligt, det kan inte vara detta livet går ut på?


kommer vara så HAPPY när jag scyyklar hem i regnet senare. Sen ska jag aldrig kliva upp.

Jävla folk.

VAD är det med svenska folket idag?! Har ALLA pmdd eller?! Jag vill bara hoppa genom telen och strypa och hoppa på de som svarar som om de vore satan själv.

Kan sannerligen behöva lite viiin och standup för att ta mig ur detta dåliga jävla humöör.

God natt.

nu har jag äntligen sovit ikapp, somnade vid.. ett? igår natt, på mage i soffan, men datorn 5 cm från nosen. där sov jag till kl 8 imorse. sen har jag faktiskt sovit i sängen tills nu...Dags för plättar, plugg o jobb.

Fredag

Kanske bästa dagen hittills. Sjukt jävla varmt, för en norrlänning som jag är detta JULI väder, inte maj.
Legat ute och solat och läst... eller ja försökt plugga har jag gjort, ändå kommit kanske.. 4 sidor?
tänker kliva upp tidigt imorn och lägga mig ute däremot.. försöka plugga lite då också:P

Sen blir de födelsedagsfest för Madde, och utgång på förmodligen Frimis, är väl inte helt fel.
IDag däremot super jag mest på tristess. Jag vill vara ute, jag vill dricka. Men jag vill inte supa, och vill nog inte gå ut, fan vilka framsteg.

Kul vecka

Som lat student är FYRA dar i skolan Katastrof.
Jag som aldrig har huvudvärk har idag dunkande huvud, att gå i skolan från 10-17 tar verkligen knäcken på mig!
Hur jag någonsin, efter studietiden, ska klara av ett 7-16 jobb ser jag som en något omöjlig uppgift.

Vi börjar med att sommaren får ta sig..jag ser framemot slänga böckerna åt helvete och förhoppningsvis häva in pengar på kontot.

Trött

Efter en veckas sovmorgon varje dag klarar jag inte alls av att kliva upp klockan nio. Klarar inte riktigt av att tänka.
Nu är klockan 10.20, och min föreläsning Började kl 10. Jag hade ingen koll på vars vi skulle va, och då vi inte var där vi brukar vara, så gick jag hem, kunde ju tänkt på kolla i HSL2, där vi faktiskt brukar vara när vi inte är där vi brukar vara. =) Jag förklarar så bra.

SÅ nu väntar jag tills pausen är, så går jag dit då, får höra med Madde vad som sagts, hon har alltid bra koll ! Dock har hon ingen koll på sin mobil då hon inte verkar kolla den då jag frågar vars vi är.

Inatt har jag som vanligen drömt om ungar. Jag förstår fan inte problemet, jag vill inte alls ha barn nu. Ändå är jag gravid eller har barn varje jävla natt. Det är nog Emelie och Filips fel. Jag hoppas det slutar snart i alla fall.

Nu måste jag dra mig upp ur soffan innan jag somnar. Ska passa på att diska osv medans ja liks är hemma och bara väntar.

Detta blev totalt ovärt skitsnack.


Nr 1



idag är en dag som de flesta andra, dagen efter.
Vi som skulle vara nyktra hela helgen kunde inte stå emot trycket igår, inte alls för att någon tjatade på oss, jag har egentligen ingen aning vars vi kom på tanken, men den finns väl alltid där när det är helg, trots att det kändes som måndag.

Valborgs var såklart som jag trodde, alla har för stora förväntningar, häller i sig alkohol, skakar rumpan på kåren och sen ett fall i backen som vanligt, och sen efterfest, som jag smet från. Onsdagen började med en inte alls förvånande dunkande huvudvärk. Men efter ett antal timmars knaprande på alvedon så kunde jag gå lös på spriten.

En kul vecka, utan plugg. Men jag förstår fortfarande inte varför studenter super 2 dagar på valborgs? Är det någon orsak för oss att "passa på", supa så mycket som möjligt medans vi kan.  Inte alls för att jag klagar!

RSS 2.0