Ny blomma

Kom en blomma på posten, så var bara köpa jord och stoppa om den stackarn. Nu jävlar! Ska se hur länge den lever.. vill verkligen vattna den... men mamma sa den INTE skulle ha så mycket vatten. Ska hålla mig, till imorn iaf.





De är bättre med vinter

Försöker ta bort alla vinterkläder...jackor, mössor, halsdukar, vantar... men var i helvete ska jag stoppa det?! Finns ju inget utrymme i det här råtthålet. Får väl fortsätta gå i vinterjacka.. ja så får det bli.




Ja vad händer egentligen

Inte mycket bloggande här inte. Finns inte tid serru, eller det är klart det gör. Viss tid, men väldigt lite, och under den lilla tiden händer det inte mkt roligt. Vilket leder till... ingenting, inget bloggande. Jag har liksom inget roligt eller spännande att dela med mig av. Jag pluggar ju DYGNET RUNT känns det som.

Det enda jag ser sjukt framemot nu är våren som kommer och ÄR! UNDERBART... Och att jag pluggar med roliga människor. Underlättar!

Nu ska jag plugga på en arbetsintervju som stundar imorgon! Kommer vara galet nervös för det här jobbet vill jag faktiskt HA! Företagsvärd på E.ON. Bra merit! Och sjukt bra att öva på förmågan att presentera för stora grupper. Läskigt, men bra.

Bjuder på en vårig bild iaf, jag och Sandra på väg till färglad födelsedagsfest för Melli!


RSS 2.0