Det var det.

Tackar för den tid vi fick, den har hängt ett bra tag men nu är det dags att inse att allt hopp är ute. Och poängtera att jag INTE dödade den genom att glömma bort den, jag övervattnade den. Hah!


Numera i soporna.

Ständigt återkommande sommarångest

Sommaren är speciell av många anledningar. Mest för att det inte finns något man längtar mer till men som ger ännu mer ångest. Alltid. Jag hatar våren, jag hatar sommaren. För det innebär alltid att jag ser mig själv bo på gatan..äta blåbär. Jag kan inte förstå att jag inte lyckats skaffa mig ett återkommande sommarjobb än. Hur jävla svårt kan det va? Fast kan såklart bero på att jag inte hunnit befinna mig på samma plats från år till år ännu. Har någorlunda förhoppning på att det kanske ska vara löst till nästa år iaf.

Men det löser ju inte årets problem. Det största problemet är kanske inte ifall man får ett sommarjobb. Utan vad man gör i juni och juli, för även om jag får ett sommarjobb så får man ju inga pengar förrän i slutet på juli. Och i slutet på maj får man HELA 4000 kr av CSN. Och man har en hyra på 3400 kr. 600 kr att leva på fram till slutet av juli? Hur fan är det tänkt egentligen. Är inte det JÄTTEKONSTIGT tänkt? Så nu måste jag leta deltidsjobb som en idiot. Och ja, detta uppkommer inte till medvetandet förrän idag.

Det är tacken

ikväll har jag tryckt i mig sex stycken frukter. Nyttigt. Men jag mår bajs. Kroppen måste fått en chock.

Plugga, äta, sova

Plugga, äta sova...plugga, äta, sova.


RSS 2.0