Kul

Älskar Nellys designa din egen sko tävling där detta bidrag låg på första plats! Nu verkar de dock tagit bort bidraget, varför? Jag röstade faktiskt på den, det hade varit obeskrivlgt roligt om den hade vunnit och Nelly varit tvungen skapa denna fantastiska sko!



Nu är jag så trött att jag faktiskt inte vet om jag finns på riktigt eller inte, 3 jobbnätter kvar...

Äntligen!

Har fått tag på en lägenhet på norr, en liten söt minitvåa! Och viktigast av allt: balkong (och billigare hyra).
Men det kommer inte bli någon billig historia att flytta... Har ju halvt raserat den här lägenheten, tappat nyckel (jag), bränt sönder golvet i kök (inte jag) och idag: stort brännmärke på bänkskivan från kastrull (jag). Fan.

Helt förstörd dygnsrytm

Vaknade 5.50 idag. Fan. Somnade väl efter kl 3 någon gång. Inte så mycket sömn inatt med andra ord! Men då sov jag fram till kl 17.30 igår (jobbade natt) så det ska väl vara lugnt. Kommer nog aldrig lyckas få in någon normal dygnsrymt så länge jag jobbar natt hela sommaren men nu är jag ledig 3 dar! Undrar just om det överhuvudtaget är lönt att försöka vända tillbaka dygnet?

4 eller 9?

Nu börjar jag bli förvirrad, först är det fel på telefonen, den ställer automatiskt om till 5 dagar framåt alltså idag säger den att det är den 9 juli. Nu upptäcker jag att även datorn gör det! Är det jag som har missat 5 dagar och att det egentligen ÄR 9 juli? Jag trodde nämligen att det var den 4 juli idag, men det kanske är fel. Underbart vore ju det, för då skulle det vara fredag idag! Är det fredag idag? Eller söndag?

Spelar iofs ingen roll, ska jobba hursomhelst.

RSS 2.0