Lättad

Nu har jag haft huvudvärk 3 dagar, konstant...det hjälper inte med huvudvärkstabletter, äta eller dricka.. inte heller sova och vila. Jag vet inte vad det är, gissar på hjärnhinneinflammation bara för att förvänta sig det värsta :P

Näe. men pressen o stressen som ligger på skulle kanske vara en rimlig förklaring. Därför har jag härmed tagit "ledigt" från jobbet i helgen. Jag får mig då ändå inte dit med den här huvudvärken.

Kommer nog att sluta det här jobbet, det är inte okej och det är inte värt det när pressen att både studera 100 % och jobba 50 %(om int mer för tillfället?) gör att man ständigt känner sig stressad, orolig och börjar må psykiskt dåligt. Jag orkar inte hålla igång 16 timmar per dag längre och inte ens få vara ledig en enda helg, vet inte senast jag hade en helt lugn, ledig dag.. Måste vila.

Ska försöka i helgen, dock måste vi ju skriva de där satans jävla PMet. Ska sitta lite nu, japp, mitt i natten en fredagkväll. Men sen ska vi se film. Med cocacola och daimglass. Ingen ovanlighet känns det som.


Ursch vad gruvsam jag är för USA nu. Tankarna börjar rulla !

BULLSHIT

när "folk" säger åt en att man ska säga ifrån när det blir för mycket, att man ska säga till om man inte orkar, att man inte ska ta på sig för mycket, att man ska säga till om man mår dåligt eller vad fan som helst, det är ju rent ut sagt bara skitsnack.

Vad ska man behöva göra för att "folk" ska lyssna på en? Istället fortsätter alla bara puscha på,
- "tänk inte negativt"
- "du orkar"
- "du är bara lat"
-"gå o lägg dig tidigare så ska du se det går"
- "du måste.. du måste.."
- "lite orkar du i alla fall"
-" alla andra klarar det ju"
- "tänk framåt"

Om jag inte KAN då?! Tänk om jag inte kan tänka framåt, tänk om jag vill leva i nuet just nu för att det är det jag behöver, och TÄNK OM jag inte fungerar precis exakt likadant som du? Tänk om jag inte är lika stark, tänk om jag inte är lika jävla äckligt glad och positiv hela tiden.


satans j'vla 'ckel dator

[';...funkar inte. vill gr'va mig l[ngt ner under jord och gl;mma allt.

November

snart november, snart bara 2 månader kvar!!! galet.

Börjar nästan ha lite ångest, vara borta från allt o alla så länge! Fara någonstans så osäkert, man har ingen aning hur nått funkar eller är. Ibland känner jag för att stanna bara för trygghetens skull. Och för att jag trivs så bra. Men man kommer ju tillbaka, förmodligen allt för snabbt =)

Annars är allt lika fullt upp som tidigare, vet inte vars jag ska ta tid ifrån. Mamma är här också :) Dåligt samvete hela tiden bara jag inte hinner träffa henne så mycket som ja hade velat. Men jag kommer ju hem snart också :)

Fan, är så mkt jag längtar till och så mkt jag är rädd för!

VILL HA

japp, ni ser rätt. Klockan är halv ett och jag är vaken, tenta kl 8.00
Anledningen? ja för att jag sov tre timmar ikväll, vems fel? Ja mickes såklart, den jäveln ligger o sover i min säng, och jag måste plugga...ju mer jag läser av den fruktansvärt tråkiga artikeln, och ju mer jag hör hur skönt han sover... den blandningen blev en direkt väg in i drömmarnas värld. Full av tusenlappar och jättemuskliga tjejer. (wtf?!)
IAF, så är det såklart kört sova nu.. och jag missade 3 timmars viktig pluggning. Kan inte bestämma mig om jag ska plugga lite till eller inte, men jag vet att det egentligen inte ger något sitta just innan, man är för stressad och inget fastnar.

MEN, det var inte det jag skulle informera om.
Jag tänkte informera om att jag vill HA EN SÅNHÄÄR...är det kanske det sötaste som finns, jag kan vara singel resten av livet bara jag får en sån här gosa med!!



Pluttinutt.

Lite bättre

planerade att kliva upp kl 8.00. Mor min ringde till och med denna gång! Jag har svaga minnen av det, hade även den hemska väckarklockan längst bort på soffan, tydligen har jag krupit dit, sen krupit tillbaka och satte mig lutandes mot väggen och fortsatte sova, drömde att jag sov på en kall stor sten efter gammelvägen.. Vaknade iaf runt 9.20 av att Micke kommer in och slår mig med en kudde. Mitt morgonhumör ger instruktioner om att döda den jäveln. Men det går över rätt fort, jag hade ju trots allt BETT om att bli väckt. Tur det, annars hade jag kanske sovit fortfarande.

Nu har jag suttit sen dess i åtskilliga timmar och pluggar. Med små avbrott för..annat, man hittar ju på ALLT möjligt när man inte längre tycker man ska sitta. Just nu är en sådan stund. Jag är dock väldigt medveten om att jag har många timmar kvar, inte mycket alls som sitter som det ska, i huvudet.

Väldigt passande har jag möte nu, om sexmästeriet för våren. Värt för min del som inte ska vara här? Näe. Men just nu är jag nöjd jag får göra något annat.

FLYGBILJETTER

Idag har vi bokat flygbiljetter till San Diego!!! 2 januari, kl 07.50, kommer hem kl 18.00, 16 JUNI.
HEHE. Det känns fruktansvärt overkligt.

Inte idag heller

vaknade 8 minuter innan föreläsningen. Försov mig alltså 2,5 timme idag. Inte ringde mor min heller. Skyller allt på henne :)
Imorgon får vi ta till mer drastiska åtgärder imorgon..kanske sover på soffan, med bara en stickig filt. Då kanske det inte är lika lockande ligga kvar.

Good luck tomorrow

Försov mig som vanligt. Detta går inte längre. Men nu har vi i alla fall tagit ledigt från jobbet i två dagar så vi ska hinna plugga till tentan! Så imorgon MÅSTE jag upp. Har beställt mamma med ringväckning klockan halv åtta. Hoppas jag hinner uppfatta att jag pratar i telefon, kan nämligen göra det i sömnen nuförtiden.

Ansökan är inskickad till San Diego. Lägenhet är sökt. Känns ändå som det är tusen saker kvar jag har att göra innan jag far. Hyra ut lägenheten, fixa kontrakt på det, fixa visum, vilket inkluderar en intervju i sthlm, skicka in toefl resultat. boka flygbiljetter. Fixa internationellt körkort.. Hade jag vetat det skulle va SÅHÄR krångligt fara till Usa i ett halvår hade man nog tänkt om en gång. Fast hade såklart kommit fram till samma resultat..

För vem vill inte bo här?


JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

jag klarade Toefl (engelska) provet!!! med 4 poängs marginal:P
Vilket betyder vi kan fara till San Diego efter nyår, och jag har inte lagt 1200 kr på testet i onödan, och viktigast av allt: jag slipper gå engelska kurs när jag kommer dit som typ kostar 12000 kr! :D

HERREGUD vilken bra dag. Dessutom är jag ledig från helvetes jobbet. DOCK känns det inte alls kul sitta hemma o tenta plugga då ALLA, och jag menar alla är ute o festar och har kul.

Ska trösta mig med att baka morotskaka... och äta upp den. =)

Men ändå, BRA DAG =)

Mitt liv är över

Ja inte fysiskt, där går det på högvarv.
Men det är bara inse att ens sociala liv är totalt över. Hela, heela dagarna är det något...imorgon kliver jag upp kl 7 och kommer hem kl 23. Det är mitt liv. Jag hinner inte plugga nästan någonting, så gäller vara vaken på föreläsningarna också så man förhoppningsvis åtminstonde lär sig något där..

Ska hasa upp min stora irriterande väckarklocka nu.. för det funkar inte att försova sig varje dag längre. Det har jag fan inte TID med!!

Många varför

Varför är jag så snäll? (läs för snäll) Ibland inser jag bara att vissa personer fan inte förtjänar det, alls. ÖVERHUVUDTAGET.
Ligger och grubblar och blir arg. Önskar jag gjort så mycket på ett annat sätt. Typ bett någon dra åt helvete, Varför inte?

Och varför i helvete är jag vaken..

Glad

Jag har nog aldrig varit såhär glad för någon annans skull :) Har flinat glatt sedan jag fick veta och det gör mig så jävla glad och lycklig när jag tänker på det. Det är Du så jäkla värd :) 

Inget kan förstöra mitt glada humör idag i alla fall !

Såhär har jag sett ut ikväll..  (japp, inklusive morrhår och päls)

Tidsproblem

börjar ha allvarliga problem med att tiden går för fort. STANNA!!

Morotskaka

Jesus vad det bakats morotskaka här i korridoren idag, och det blev KANON. godaste morotskakan ever. Blev det både till frukost lunch middag och natt mat.. fast ändå bara 3 bitar.. vilket kanske säger något om dagens matvanor...

har fått en del gjort idag, städat! det enda jag däremot verkligen tänkte göra idag var att sätta ut lägenheten, vilket jag INTE gjort...måste göras imorn OKEJ?!

Har haft smått panik hela dagen, svårt slappna av (på min enda lediga dag) pga det hela tiden känns som jag måste göra något..varit lite mkt på senaste tror jag, har svårt förstå jag faktiskt var helt ledig..

Klockan är för mycket, som vanligt. Men fyratiden är en tid man verkligen kan slappna av, trots man har liite panik över att man faktiskt inte sover. Natten är fridfull på sitt alldeles egna sätt... även om man har mycket att göra finns det inte mycket man kan göra åt det vid den här tiden..just great. Just nu roas det med väldigt gamla avsnitt från tv man såg när man var riktigt liten, helt otroligt kul!

Tentadaag!!

Den här dagen började på det mest underliga sätt.. vaknade av mig själv klockan nio!!! Det är ju inte möjligt !!
Tentan gick såklart lika dåligt som vi trodde. Men jag laddade upp med världens största salami och brieost macka på Bara Vara så depressionen höll sig. Idag avslutar vi med poker-vin-ost-kex kväll. Och så väntar vi på resultatet.. 24 oktober, samma dag som nästa tenta, WOHO.


Bara att erkänna

Onsdagens Gasque, som jag lagt äckligt mycket tid på, var lyckad, enligt många. För onykter, enligt mig. Vad hände? Någon?

Med det vill jag säga att tentaplugg, har det inte riktigt..funnits tid för. Så tentan på drygt 12 timmar kommer alltså..gå sådär.

Så var det sagt.

Funderar också på om min nyktra helg ska bli lite onykter imorgon? Bara för att se om jag lärt mig någon läxa efter onsdagen. Vad tror ni... jag tror på mig själv, det har jag fått höra att man ska göra...

RSS 2.0