Jesus

jag kommer aldrig överleva nollningen om det ska gå i den här takten. ÅT helvete för mkt igår. Det skall de bli ändring på idag.

Behöver till ikea, min toaspegel har gått i tusen bitar...

Nu sätter vi igång

NOLLNING!!


nej jag är icke så peppad som de låter.

svårt smart

på en vecka har jag nu köpt 4 jeans (väldigt billigt för er som vill klaga på min ekonomi)
men jag har ju nu gjort detta efter att jag gått ner 3-4 kg.
Som jag förmodligen kommer gå upp lika fort nu när jag är tillbaka i gamla vanor. Hm, detta får alltså INTE hända. Jag får stanna kvar på spinkiga planet ett tag till tills ja är less på byxorna.



Och jag måste sluta tappa bort saker, har tappat bort x antal nycklar o kort senaste veckan, har iofs hittat igen allting hittills, men misstänker att en dag gör jag inte det längre.

Vilken jävla helg

är helt slut. Igår blev visserligen väldigt nykter för min del, men då avtog däremot sömnen. Brorsan o Kim kommer hem kl 8 på morgonen. Då hade jag kanske sovit 2-3 timmar. Och för de som känner min bror, vet att efter han kommer in så är resterande sömn bara att glömma.. Och mycket riktigt, han somnar även inom loppet av 2 sekunder, jag förstår det inte, det kan INTE vara möjligt somna så fort. Jag och Kim sitter och garvar över hur jävla patetiskt högt han snarkar, man tror det är ett skämt.

Jag lyckas dock somna till några sekunder till, vaknar tio och är inom loppet av 2 sekunder (morgonhumör) störtförbannad över vad jag hör (snarkningar) och sätter mig upp och ska safta en kudde på brorsan, men upptäcker till min förvåning att brorsan är tyst och att det nu är Kim som bör få kudden. Dock var det bara ett väldigt litet uppehåll från bror och snart så snarkar de ikapp.. jag vill sätta mig ner och gråta. Fastän jag är så trött ja knappt orkar hålla uppe ögonen tvingar jag mig ur sängen och gör mig iordning. Hade en stark känsla av att de hade fått ett glas i huvudet om jag varit tvungen stanna kvar, eller en spya över sig pga den OTROLIGA alkoholstanken som befann sig i mitt rum, man skulle kunna bli full av att bara andas in den.

Hursom passar jag på att dra iväg med bilen, eftersom ja var nykter och väldigt sällan har tillgång till bil. Försöker hitta på allt möjligt, man nu kan göra en söndag kl 10 då ALLA MAN KÄNNER ÄR BAKIS OCH ENDAST JAG ÄR VAKEN.
Ikea var ja bla på och har nu nya gardiner... och fan, ja vet inte om de blev så jävla snyggt även om ja gillar själva gardinerna. Men alltid kul med nytt.


Jag ser så jävla framemot sömnen som strax ska infinna sig. Tänkte upp tidigt imorn och dra till stan och träna, fick idag ett samtal av en nyfunnen vän som har planer på att agera personlig tränare på mig. Haha. Jesus vilka ideér man har på fyllan. Men iaf så vore det ju trots allt inte dumt alls. Skulle gärna träna med en kille som dessutom VET hur man tränar och som faktiskt skulle kunna lära mig en hel del. Har egentligen aldrig känt mig bekväm med att träna med tjejer pga hur det jämförs hit och dit, speciellt då vissa ja tränat med har diverse ätstörningar eller träningshets.. Med en kille kan jag vara hur jävla svag (eller stark;) jag vill utan att denne skulle reagera överhuvudtaget eftersom han (förhoppningsvis) ändå alltid är överlägsen. Träna ska vara roligt och inte någon ångest över vem som är mest vältränad eller starkast. Jag skiter fullständigt i vilket sålänge jag själv är nöjd med min kropp.

Förutom snarkningarna är det såklart alltid lika kul (och onyktert) när brorsan är här o hälsar på. Hoppas såklar det blir många fler gånger, även om jag på natten bara vill strypa honom och jag kan inte säga att jag inte är glad att jag slipper snarkningar inatt! :) Tycker dock synd om de två grovt bakfulla pojkarna som just nu sitter i en bil påväg upp till Skellefteå. Hoppas de inte somnar efter vägen.

4 dagen

är nu inne på FJÄRDE dagen av alkoholintag och det är rent så jag skäms. nästan. Torsdag var ju ändå bara lugn och så ska även denna kväll sluta planerar jag. :)

men man måste ju träna upp sig inför nollningen! Längtar redan till mitten på september och lite lugnare dagar.

Fredag

Överallt står det om OS, överallt snackas det om det, folk är tillochmed upptagna för att se skiten. Än så länge har jag inte sett en enda minut av det, inte ens knappat förbi på tvn, eller kanske en repris madde ville se? men då tittade jag på henne och snackade med henne istället.. fan intresset är TOTALT obefintligt. Inte ens jag visste jag var ointresserad.

Hämtade ut datorn idag, Trots att den varit lagad i flera dagar säkert! de är ju så jävla idiotiska. Försökte ta betalt 400 jävla kronor också och jag utbröt högt inför hela kön: SKÄMTAR DU?!

hehe, kanske var att ta i men, jag är fattig och jag har fan garanti kvar och de sa inte ett ord om att det skulle kosta något, dessutom hade de dammsugat ur datorn och ville ha betalt för de, men ja har FAN inte bett om det , fast det var bra, hehe. behövdes, verkligen. Jag slapp i alla fall betala. Va de måste hata mig, var lika tjurig när jag lämnade in datorn, men en sak är säker: jag kommer aldrig gå dit igen.

Nu ska jag städa bort alla ölflaskor, fick oväntat två snarkande inneboende lastbilschaufförer på besök inatt och de var inte sena på langa fram alkoholen! En fet middag beställde de också som jag fick laga ihop sådär vid tiotiden på kvällen. Och jag kommer ännu en gång fram till att jag Måste bli bättre på laga mat, kan inte stå o snacka med mamma i telen samtidigt som jag lagar mat varje gång.

1 år

1 år idag.

och jag är helt övertygad om att det finns en mening med allt. åtminstonde känns det bättre leva efter det.

Örebro..igen.. för alltid

Näe inte riktigt, men fan mer än 3 dar iaf!! förmodligen 5 månader. Ser MYCKET framemot att slippa resa på ett tag.

Packar upp för första gången på nästan 4 veckor! galet.
Däremot vädret, NU när jag kommer ner till Örebro för att stanna, ja blir vädret bättre i norrland än här nere. NU för första gången på hela sommaren, det är ju så inni helvete typiskt. Vädret är emot mig.

jävla matta

vet inte varför, men på alla telejobb ja haft har de heltäckningsmattor, för att dämpa ljudet från de som går i högklackat kanske? vore bättre om de stoppade nått stort i käften på han som sitter bakom mig och skriker ut sina ord, jämt. Kunderna hör ju honom bättre än mig.

Men mattan, den är ett jävla helvete för mig. Jag ser Ingen annan som gör det, men jag snubblar hela tiden på den, lyckas ta ungefär 3 steg utan att snubbla. Och det låter, och det syns!! Alla vänder blicken och kollar vem fan som går så klumpigt. Jag låtsas som ingenting, eller svär muttrande, jävla matta. Tänker alltid, nästa gång, då jävlar ska jag klara det. Men icket, förrän idag! Nu sista gången jag går hela långa vägen, förbi alla andra, typ 100 datorer, så lyckades jag, synd jag inte lärde mig tidigare. 

Slutet är nära.

Nu slutar sommaren. Sommarjobbet och sommar...lägenhet? Nej nån sån har jag inte haft på länge.
Men sommarjobbet, DET slutar iaf, idag kl 21.15. DÅ mina kära vänner lovar och svär jag på att det är sista gången jag tar ett ****** samtal!!

Sista dagen i skell idag också, försökte handla och gå på systemet, total förvirring och otroliga köer. Va i helvete. Trodde de skulle bli lugnt då norrmännen drog, eller är dom kvar? Iofs så var det fredag eftermiddag kl 16 också. Dumt.
Just nu är jag jäkligt sugen på komma hem till Örebro och en säng. Efter några dagar på en soffa. Men kommer naturligtsvis sakna det lite, Skellefteå alltså, inte soffa som säng.

skakar galler

hela jag skakar efter allt kaffe och alla ciggar man har gått igenom idag för att överleva tolvtimmarspasset. Överlevde det överaskande bra faktiskt, tiden gick räätt fort iaf, hade ju en hel del raster som man hela tiden levde för.
Men snart är jag fri. 4 timmar kvar imorgon sen ledig tvåå veckor innan skolan börjar! ÄNTLIGEN ska jag snart få packa upp min jävla väska.

@ Jobbet

"Just nu är det många som ringer till oss, vi ber dig återkomma senare."

Sitter och försöker koppla kunder, det går SÅDÄR. Jag förstår faktiskt att svenska folket hatar vår kundtjänst.

I cant believe att jag är tillbaka på jävla skit******.
Sa jag inte att det var sista gången nyss? Nejdå, jag är redan tillbaka! 20 h iaf. har avverkat 1h och en kvart. BLÄ.
Imorgon ska jag avverka 12 h. ÅNGEST!!!!!! Är ju lika bra försöka spola ner sig i toaletten på en gång.


"Glamour har vi följt i 20 år, och det är såååå bra, det finns inget bättre!!"
Man kan ju inte säga att vissa samtal inte är smått roande.


Höstångest leder till framtidsplaner

Nu jäklar sätter ja upp nya planer för närmaste året som ska göra det till de bästa någonsin. (positiv så det spyr om mig)

Plan 1: Nollning!! 2 (3?) veckors röj och nya människor. Gillas.
Plan 2: Ska plugga som ett svin, ska även plugga upp engelskan. tungt men väldigt värt.
Plan 3: När engelskan är klar ska jag söka in till San Diego!!!
Plan 4: Extrajobb? Behöver pengar till våren.
Plan 5: Flyttar med Madde och Johan till San Diego 1 januari!!  (datum osäkert)
Plan 6: Hitta på och göra så mycket roliga saker som möjligt i höst, för att klara pressen. Minst till Skåne och Stockholm, Sthlm flera gånger =)

Så, nu känns det lite bättre!

hahaha



Dina testresultat är klara!
Ditt Fultal är högt över Socialstyrelsens rekommenderationer.

Ditt Fultal är: 128
Du tillhör Fultalsgrupp 5

Analys:
Du befinner dig i en farlig situation.
I det intervall du hamnat i har ditt fula leverne ännu inte tagit över och du prioriterar fortfarande behov, såsom hunger och sömn, högre än sexuell stimulans.

Var dock på din vakt! Du står på tröskeln till ett svårare sexuellt missbruk. Vid fortsatt höjning av ditt fultal finns risk för att Maslows behovstrappa vänds på sin ände och ditt liv slutar i sömnbrist och självsvält till tonerna av dansband och Ibiza-disco.

Vårt råd till individer i denna situation är följande: Be kvinnor/män i din närhet använda pösiga, vita sloggitrosor. Använd själv vita, pösiga sloggitrosor. Är du kille bör du dessutom sluta äta ägg och annan proteinrik mat samt placera en bild av Birgitta Dahl på nattygsbordet. Om inte dessa åtgärder hämmar din sexuella lust bör du låta kastrera dig eller i alla fall hoppa från hög höjd ner på ett trappräcke.

Lycka till!!!

Andra har svarat...
20% totalt tillhör denna grupp.
23% av tjejerna tillhör denna grupp.
18% av killarna tillhör denna grupp.
Medelåldern i denna grupp är 29 år

från www.fultal.net

080808

jäkla skit, fredag idag och vi far hem måndag morgon, och jag vet fortfarande inget om jobbet. Vilket betyder att jag inte kommer veta om jag ska stanna i Örebro, eller fortsätta till Skellefteå. Får fundera på saken, just nu lutar det åt Örebro.

Finally bra jävla väder, mot stranden!!

Lättad i Gotland

på gotland på mini-semester. Skönt. Lär bli en hel del slappa, tjaffsa med familjen, leta efter mormor och sen till slut längta hem, vars nu hem är, Öre eller Skell efter detta? Det är frågan.



Har börjat fundera på San Diego till våren igen. Kanske lika kul och bra göra bort det? Dessutom skulle jag sakna Madde alldeles för mycket om vi inte kan fortsätta plugga tillsammans :) vi får se.

Långt hår

johoru, nu jävlar kan frisörfan ta sig i arslet, nu har jag längre än innan! Men fy fan vilket jobb att få i det. eller få ihop det, snarare.



och anledningen till den lilla klädseln (klädde till och med på mig bara för att ta kortet, så jag inte skulle visa mitt snygga arsle i bikini) cissi och micke bor i en jävla BASTU!! Jag förstår inte hur de överlever. Direkt ja befinner mig i lghten så tar jag på mig bikinin, MAX!!

Jag och fotografering.

VAD är det för fel på mig så fort en kamera kommer fram?! Det finns så otroligt få normala bilder på mig.

För att ska förstå vad jag menar så ska jag visa vad jag lyckades med under de två röj-dagarna i Örebro vi hade nu i veckan och då paparazzin Ebba var i farten:


 




Slutsats:
Skulle ha svårt slå igenom som fotomodell.















1 augusti 2008

Alltid har jag ett inlägg, någonstans, om 1 augusti.

För den som inte vet är det min allra största hat-dag på året. Dagen då sommaren på riktigt faktiskt börjar luta åt höst, om bara så lite. Dagen som påminner om att det inte ens är en månad av den riktiga sommaren, eller sommarlovet, kvar. Alltid lite ångest då man inser att både juni Och juli har rusat förbi utan att man. som vanligt, hängt med.

Och jag undrar, vad tusan hände med den här sommaren? som vanligt.

Trots allt känns denna 1 augusti ovanligt lite tung, jämfört med andra. Det finns lite saker man längtar efter för en gångs skull. T.ex. en lägenhet. Slippa bo i resväskan. Bara för att nämna en grej.



RSS 2.0