Gott nytt år...?

Det är nyårsafton kl 16.30, jag och Madde sitter och diskuterar IB och UB på checkräkningskonton. Tänkte bara påpeka det!

Ska bara uttrycka lite hat

JAG HATAR TEBE FÄRG OCH ALLT SOM HAR MED REDOVISNING ATT GÖRA!!! ÅNGRAR DJUPT OCH GROVT ATT JAG ENS BÖRJADE KURSEN!

Sådärja.

Nysprutad, till slut.

Kanske sist av alla, men nu har man iaf tagit den jävla sprutan. Lite ont i armen har man, men vänsterhand är ju som ändå obrukbar så det är ett fint tillfälle måste jag säga.

Däremot har jag visst blivit lite spruträdd sedan de MÖRDADE min handled med bedövningssprutan.

Jag vill

..klippa sönder det här jävla gipset!!!!
..bli klar med den här jävla redovisningen!!!!

och inte fick ja NÅ av de i julklapp. Jag har inte varit snäll i år.

inbördeskrig

Pågår fullt krig i mitt huvud. Ena sekunden tänker jag att det är luugnt, behöver inte plugga just NU har ju 2,5 veckor på mig!! Sen går det 5 sekunder så fylls jag av ren panik FAN JAG HAR BARA 2,5 VECKA PÅ MIG!! Vet inte riktigt vad som vinner ännu, har i alla fall inte börjat plugga än. Men snart, förmodligen.

Annars så är jag jävligt less på det här gipset nu, 3 veckor kvar.

kinda blue

Nu är de inte så att jag vill tjata om min hand, men är inte tummen lite VÄL blå?



Får väl se om den trillat av tills imorn.

En gång för mycket

Så kom den dagen då jag tilll slut ramlade en gång för mycket.


Min nya accessoar:




Och jag är helt övertygad om att det endast beror på att jag bara för några dagar sedan sa "nädå jag har faktiskt aldrig gjort mig riktigt illa eller brutit något". Säg aldrig så!!

IDIOTER

Öbo har satt in radon dosor i lägenheterna här, för att mäta radonhalten. Och igår låg det en lapp på hallgolvet om att dom hade varit in och placerat ut den. Och som jag letade, ville se vars fan de hade satt den, för var lite orolig de skulle sätta den typ mitt på tvn eller någon annan synlig plats.

Men inget fynd skedde, jag började fundera på om de hade varit senila och glömt bort att placera ut själva dosan.


Men så plötsligt idag:



De har hängt den i min jävla ljuststake!! Hur kommer man på idén ?! Idioter! Det är ju JÄTTESYNLIGT (när man väl ser den hehee). Och den ska inte sitta där några dagar direkt, nej den ska sitta där i 2 till 3 jävla månader!! Och inte får man flytta den heller, för då hittar de den ju inte när de ska hämta den, men det kan ni glömma, jag ska gömma den i typ proppskåpet era jävlar.


Iphone?

Nä, det känns bra, idag känner jag att iphone, nä det är inte riktigt min grej.
Min klantiga vän Madeleine (som prinsessan, viktigt) glömde sin mobil under mina 1500 papper i skolan idag. Och jag kan tala om, att det tog ett BRA tag innan jag ens lyckades fatta vars fan jag får fram ett jävla nummer helvete ur mobilfan.  Nä, tacka vet jag Nokia.

Fan vad alla ska sprutas då

Överallt får jag höra fler o fler som tagit den där jävla vaccinsprutan.
Och jag börjar liksom känna mig lite utanför, som att jag missat något, alla pratar om biverkningar hit och dit men själv är man...helt utanför spåret så att säga.

Ska man behöva ta den jävla sprutan bara för att hänga med i snacket nu då. Var tar man den? Är det lika lång kö fortfarande? Jag kan tänka mig stå i kö högst 5 minuter liksom.

Från ingenstans, eller hela tiden.

Fick plötsligt en så enorm vilja för att krypa ut ur min egen kropp och springa för livet, från verkligheten. Det känns lite som man lever i en bubbla för tillfället med förhoppningar på framtiden, en bubbla som bara växer och växer och kommer sprängas...man landar på golvet och allt har varit förgäves för allt man bygger upp kan man rasera på några sekunder.

Viljan att bränna böckerna, söka ett jobb utomlands och bara sticka har aldrig varit större. Det är så jävla pissigt att man har ansvar för saker som lägenhet, räkningar, studier och att allt kräver planering. Att allt jag inte klarar idag kommer jag få ta igen senare.  P I S S I G T.


Chockerande nyhet

Idag hade vi ett litet norrlandssamtal vi norrlänningar emellan här nere i öret, och vad får jag höra ?!

JO att sörlänningar tydligen aldrig (ens hört talas om) provat åka MADRASS PÅ SNÖ !!!!

De vet inte ens att man kan göra det ? Det säljs inte ens såna här nere ?! VADAN detta !? Dom har ju missat världensgrej!! Som tur är har Emilia varit ute i god tid (i somras) och har sin (rosa) madrass här nere, så i vinter, då jävlar ska vi visa dem, vad de missat: världens roligaste snöaktivitet.

Ge upp?

Har seriösa funderingar på ge upp kursen jag går just nu, Redovisning B ( dom andra kurserna jag går har helt glömts bort för den här mördarkursen). Det funkar verkligen inte att sitta själv med den. Jag fastnar hela tiden och kommer ingen vart. Kanske är det mer värt gå Redovisning C nästa höst istället...Och få jobba i grupp och ha föreläsningar där man kan FRÅGA NÅGON.

Ja, det är frågan. I detta ligger det även viss ångest över att tillbringa hela julen med redovisningsböcker. Viiiiillll iiii nnn tt eee. R Ä D D A M I G. (!)

Hjärntvättad

Jag tror faktiskt att den här redovisningskurser bara gör mig dummare. Idag har jag varit otroligt ofokuserad...känner mig så jävla dum då man missar de mest självklara saker. Men nu har vi kommit igång iaf. Och jag känner mig så ofantligt utmattad. Inte ofta jag kliver upp kl 9. Imorn samma.

Rekordsnabb förkylning

"Imorse" (kl 13) klev jag upp pigg och kry. Tog det stora beslutet att för en gångs skull gå till gymmet. För att hålla sig pigg och kry liksom. Men där fick man en kniv i ryggen, så fort jag kommer hem nyser jag ungefär 376 gånger, och efter det känner jag mig svinförkyld. (haha). Jag visste det, att den skulle komma och ta mig.

Och bara för att jag varit för lat för att ställa mig i en 3-4 timmars lång kö till vaccineringen kommer säkert grisen och tar mig också. Fastän jag knappt är ute bland folk och utsätter mig för någon smitta... eftersom det här är 3e dagen i rad jag STÄNDIGT sitter och pluggar. Vill skrika rakt ut, rymma, gömma mig, glömma vem jag är... vad som helst som räddar mig från denna tristess och oändliga pluggande.

RSS 2.0