Vad är det för fel?

Funderar på vad det är för allvarligt fel på mig... jag äter inte godis längre, jag tränade idag, jag har tvättat (OCH VIKT), städat, nästan klar med pmet... borde jag uppsöka läkare?

Sista september!

Oktober imorn, det är ju helt galet! Men roligt :) Gillar att se framåt just nu. Även om jag är lite rädd.

Sitter och finslipar på Pmet, vilket kan ta all sin tid, men känner mig ändå lugn (och uttråkad) nu när det är så gott som uppbyggt, jag behöver inte direkt mkt mer text utan mer fina formuleringar, vilket är bland det dåligaste jag är på.

Nu när jag fått så mycket pikar om min icke existerande träning funderar jag på att gå o köpa mig ett kort kanske redan idag. BARA FÖR ERAN SKULL!!

Vilken dag

Började med fet försovning, vilket ledde till nollpoll plugg på morgonsidan, inte som planerat alltså. Började den värsta färden NÅGONSIN ner till stan i FULL MOTVIND på cykeln, alla bör veta i detta laget att det är bland det värsta jag vet. Var så fruktansvärt anfådd (och får höra jag borde börja träna, VA ?!). Blev en sväng till hos tandläkaren, mweeheee men bara för roliga äckliga saker. Nåväl, efter det satt jag hos Madde och skrev på PMet från kl 15 till 21 ungefäär... och herreguud vad långt jag kom! Ja nu är jag snart klar! Om jag ligger i imorgon kan jag vara klar då!!!!!

Hugg av mina händer!!

Så känner jag väldigt mkt dom här dagarna, har ett jävla PM att skriva om ledarskap och organisation som tar död på mig!! det har snart gått en vecka och jag har kommit så gott som INGENSTANS. Jag är helt totalt jävla värdelös på skriva, så är det bara. Jag kan räkna, skriva upp fakta. Men motivera och argumentera, det suger jag tyvärr på. Är det försent att hoppa av skolan? Happ, synd. Annars hade jag kanske gjort det för att slippa den här uppgiften.

ÄNTLIGEN

För första gången på X antal väldigt många år kommer jag hem från tandläkaren UTAN att behöva komma tillbaka för att laga hål!! Det trodde jag aldrig! MUHA. Nu ska jag lägga mig och sova igen, jag vet att det är jättedumt för att jag är ju nu liks vaken, men tur då att jag är vuxen (?) och får göra som jag vill!:)

Its SÅ

Hade riktigt kul igår med goaste människorna! Ångrar inte en sekund att jag trotsade huvudvärken :)

Och idag har jag tränat engelskan, träffat upp Sebbe och Brian och käkat lite på Pacos, eller jag bara drack, hade ju just smällt i mig en stor pizza till "frukost" med plutt. Sedan avslutade vi med biljard, och vi konstaterade alla tre att vi sög, skönt man slapp känna sig så värdelös ensam.

Nu känner jag mig redo för lite mer mat, kanske omelett, har börjat bli så fruktansvärt bra på det!

Huvudvärk

Idag har jag huvudvärk, mitt eget fel kan man säga. Men det är bara att ta liten tablett och ladda för ikväll. Exakt hur kvällen ser ut dock känns osäkert... har två val. Två bra val. Det är lite "försten till kvarn".

Förresten!

Vet ni att jag är helt otroligt het i glasögon! Ja, det är nästan så jag önskar mig synfel. Ska leta upp en bild som togs igår senare och visa! mohaha.

Förutom det har jag idag åkt upp till Brickebacken för att glad i hågen säga upp det här råtthålet till bostad, men inser utanför dörren att de har ju bara öppet på eftermiddagen GAAAAAAAAAAAHHH. Där missade man 1 timmes viktig pluggtid! Och inte nog med det, jag behöver inte ens gå dit för tydligen kommer det hem ett brev som jag skriver under och skickar in bara, TACK för att jag är så begåvad att jag kollar upp sådant efteråt. Kul. Verkligen.

Sen har jag för första gången gått till biblioteket frivilligt, och suttit där själv och pluggat, men HERREGUD vad effektivt det var, ja, så det gör vi om imorgon. För aldrig någonsin har en uppgift gett mig sån ångest, har ingen aning om hur jag ska lösa den eller ens hinna med det på 1 vecka!!

Ja nej, nu, gå ut.

TACK!

Äntligen hördes mina böner! Och jag har fått en lägenhet! En liten 27 kvm på andra sidan rondellen. EGET KÖK!!!!! yeeeeeeeyyyyy Inflytt om exakt 3 veckor!

Längtar

..till den dagen jag kan gå ut i mitt kök i morgonrock utan att träffa på okända personer, som du visst bor ihop med, och som dessutom pratar engelska. Just engelskan dock är väl positiv, så man håller igång lite.

En lägenhet TACK!!!!


Images of Organization

Kanske tråkigaste boken hittills. Men satsar på att bli klar IDAG. Eller vadå.. jag måste vara klar idag. Det handlar om Organisationer som politiska system, metaforer. Ja ni hör ju...

Fantastiskt hur en enda person kan göra hela ens tillvaro rosa.

Plutt!:)

Ett välanvänt ord i dagens läge.

Klockan är mitt i natten och jag sitter för mig själv och rabblar meningar ut i tomma luften. Övar för redovisning imorn. Vi ska ha med oss hembakat. Idag fick vi tårta! Haha, gullig fröken.

Dagens applåd

Går till Madde, som först räddar mig från helvetesfesten i korridoren, det var så mycket folk att jag knappt fick mig ut genom min egen dörr, eftersom det satt en hel hög som lutade sig mot den.. bland ett hav av öl på golvet. Jag hörde inte mina egna tankar för allt liv och inser att nu JÄVLAR måste jag flytta.


För det andra räddar hon mig från att "hålla mig", genom att låna ut en toarulle, herregud hur svårt kan de VA att komma ihåg att köpa toapapper? För fan varit i butik tre dagar i rad utan att komma ihåg. Men då finns räddaren i nöden. Pressbyrån finns iofs runt hörnet men jag torkar mig hellre med handdukar än betalar 40 kr för 4 rullar!!! Och efter det uttalandet tänker numera Johan aldrig mer gå på toaletten hos mig, åtminstonde inte röra mina handdukar. Fullt förståerligt.


Älskade, älskade KORV!!

Ingen missade väl mitt innerliga tjat om korv i våras. Och inte vilken korv som helst, FALUKORV!
Och inte förrän ikväll fick jag min älskade korv, på macka. UNDERBART.
Skulle bara säga det. Falukorv :)

TELEFON :)

Ja nu har jag en mobilfjant igen! Läskigt hur fort man blir beroende igen, jag var ju utan halva sommaren ?! Men nu var det riktigt skönt få tillbaka.

MEN... jag har inte ett enda nummer, så ja, ni kan ringa mig, men jag kan inte ringa er. För det är precis så jag ens kan min mammas  nummer, så förvänta er inte att jag kan något annat.

Nu dusch, sen myspys..

Mobillös

Ja råkade tappa mobilen i lördags, och har fortfarande ingen mobil! Fixade nytt simkort idag och får förhoppningsvis låna en mobil imorgon. Känner sig totalt lost utan!

Tänk att en vecka av skolan redan gått! Otroligt.

Tack

Tack till alla högre makter som gett mig denna jävulsförkylning!!!!! Huvudvärk i 3 dagar och snoret runt hela ansiktet.. nästan. Näe! FIck iaf en mysig kväll med Madde med film & hemmagjord pizza. Det är fan bättre än gå ut de! Mwehe.

Godnatt

Så var det igång

En bok på 320s och två "uppdrag" som hon så fint kallar det ska fixas tills på måndag. Ingen slapp vecka med andra ord, men däremot att det är individuellt och ingen skoltid betyder att jag får vara hemma och dela upp tiden helt själv är ju KANON!:D Bokfan däremot ger mig huvudvärk.. och förkylning? Eller så är jag förkyld bara för att. Känns ju så jävla typiskt.

Känns trots allt inte alltför tokigt med att hösten startat.

RSS 2.0