Pyjamasparty hela helgen

Känner mig som 14 år igen, för i helgen ska jag + 5 tjejer natta hos Melli hela helgen, fram till måndag. För vi ska kalasa i 3 dagar, kvällar och nätter. Vi kommer ha så stört roligt. Och jag kommer må så STÖRT dåligt. Trots att jag är yngst så blir jag alltid mest bakfull. Inte rättvist, trodde sånt kom med åldern.



Många färgbyten nu

Ligger klarvaken, och så förbannat uttråkad. SÅ tänkte visa lite färgbyten som skett i mitt liv senaste veckan.

Nr 1.

Min nya lite sjukhus inspirerade färg på väggarna. Och jag tycker själv jag är väldigt så kallad klyftig när jag hänger upp de enda tavlorna på den absolut minsta delen av alla väggar. Skulle vilja ha upp spegel på väggen egentligen men antar att en karl med slagborr inte dyker upp utan tvång. Men jag börjar ha lite gentjänster på lager nu..

Nr 2

Jag blev inte blondare, vilket nog de flesta är glada över. Så gick till frisören och bad om att få en färgflaska så nära min egen färg som möjligt och fick MÖRKBLOND? Trodde det var ett skämt men sa ej emot och det blev ju fantastiskt bra om man får vara lite självgod. Tror faktiskt jag börjar närma mig min egen färg snart.

Slut på dagens färgomvandlare. Saknar bara färgomvandling på min kropp nu, tror bestämt den skulle vara mycket nöjdare i en något mer brun ton än det likbleka nuvarande skicket. Men antar det inte är dags längta till sommaren överdrivet mycket ännu utan att bli besviken.

Scary dreams

Drömde riktigt obehagligt inatt. Det var några som var ute efter att döda mig, de skulle komma hem till vårt hus (källbomark) och skjuta mig, och min familj förberedde sig på strid. Men själv fick jag inget vapen, utan skulle bara gömma mig. Det var otroligt obehagligt att veta att jag skulle dö, och veta att alla som försökte skydda mig också skulle dö.

Var nog inge bra att somna till en dokumentär om andra världskriget.

I´m feelin' Awesome

Faktiskt.  Fick svar på redovisningsarbetet: OK! INGEN REST!
Och i samma veva tentaresultatet: FULL POTT!
Frickin awesome!
Detta betyder även att poängen har blivit insatta och mina pengar kan därmed rulla in. Välkommen välkommen!

Haha, livets horoskop!

Fick ett horoskop skickat till mig av Madde idag. Stämmer det inte fantastiskt bra? Det tycker jag. I slutet står det dock att jag får 9 års olycka om jag inte skickar vidare. Då säger jag: COME ON!

GEMINI - The Twin

Nice. Love is one of a kind. Great listeners. Very Good at confusing people... Lover not a fighter, but will still knock you out. Geminis will not take any crap from anyone. Geminis like to tell people what they should do and get offended easily.  They are great at losing things and are forgetful.  Geminis can be very sarcastic and childish at times and are very nosey.  Trustworthy. Always happy. VERY Loud. Talkative. Outgoing. VERY FORGIVING. Loves to make out. Has a beautiful smile. Generous. Strong. THE MOST IRRESISTIBLE.

Nu händer det grejer

Idag har jag fått lägenheten ommålad till vit? Njaa. ljusgrått. Men man kan väl inte ha alltför stora förväntningar på Öbo, de har dessutom satt namn på min dörr! sådär 3 månader efter jag flyttat in, grattis!

En tanke

Igår var jag hos Madde och åt pizza, drack smoothies och spelade på deras wii fit (för att mota bort pluggångesten vi båda led av). Det sista där gav oss dock en tankeställare. Den där jäkla brädan mäter ens vikt, bmi, balans, kropps-ålder osv. För det första, min kroppsålder är 30 jäkla år!!! wtf liksom.

Iaf, det var inte det som var det intressanta, utan det faktum att det räknade ut min ideal vikt till SEXTIOTVÅ KILO. Det betyder att jag skulle gå upp ÅTTA kilo! Jag skulle ju se ut som en köttbulle!! Sa vi... sen slog det oss att det kanske ÄR det som är det riktiga idealet. Att det är vi (och alla andra) som har ett snevridet ideal att man ska va så jäkla smal.

En tanke bara.

Confused

Har haft historiens roligaste föreläsning idag. Vår föreläsare är totalt galen, pajjig, flummig...visste inte vars jag skulle ta vägen (satt dessutom längst fram). Han hoppade runt, gjorde plötsliga utfall, slog sig själv i huvet och andra galna upptåg... visste inte om man skulle skratta eller bli rädd. Men det var en bra föreläsning som sätter sig i huvet iaf! Var säkert tanken..

Och imorgon kommer plötsligt Öbo och målar om min lägenhet. Det trodde jag ALDRIG. Så ännu en dag måste jag hålla mig ute ur lägenheten en hel dag. Måste ju säga att det har väldigt positiv inverkan på mina studier iaf! Har en tenta kvar på fredag sen hoppas hoppas hoppas att alla kurser från förra terminen är över för gott. "Bara" marknadsföringen då, där vi fått veta vi ska skriva ett pm på 30-50 sidor!!!!!!!!!! Blir ju som att skriva två jävla c-uppsatser i vår mao. Men som sagt, jag lovade att inte klaga efter redovisningen så det där vara bara information, jag klagar INTE!

Så jävla GLAD

Har gjort redovisningstenta, varit uppe sen 7.30 !! Och det känns så jävla skönt den är borta, den var 100 ggr lättare än jag någonsiin kunnat ana. Det var en skattekostnad där på slutet som krångalde till det men det löste sig, och även om de inte hade gjort det så är det ett solklart G. TROR JAG?! Sådär vågar jag ju inte säga, då får jag väl igen ett IG.


Jag har en vän

som alltid, utan undantag, ringer, och endast, då jag sitter i soffan. Eller ligger.. i soffan, alternativt sängen.
Så idag fick jag höra att om denne inte faktiskt träffat mig i verkligheten också och inte vetat hur jag ser ut så skulle denne tro att jag såg ut som en riktigt fet, ultrafet, kärring som inte gör annat än sitter i soffan och softar, och som ALDRIG någonsin rör sig utanför lägenheten.

Det lät lite tragiskt tycker jag. Ska nog inte svara nästa gång, så jag verkar upptagen, med att faktiskt ha ett liv. Eller så tänker jag ljuga om att jag varit på gymet. För nog fan är det så att medan jag sitter i soffan som vanligt (och pluggar, ska tilläggas) och blir uppringd så befinner sig denne jävel på en cykel på gymet. Tack för det dåliga samvetet.

Nuså..

Nu känner jag mig hemma igen, speciellt då silverfiskarna har kommit tillbaka! :) Blir sanering på onsdag. Nu jävlar.. känner mig mordisk.
Vilket påminner mig om filmen Paranormal activity som vi såg inatt, ja mitt på natten, idiot. Jag sov med lampan tänd inatt bara för att jag var så rädd. Se den inte! Tur jag inte ska till Källbomark snart i alla fall. Det hade jag vägrat.

Annars.. jo, JAG HAR TAGIT BORT GIPSET!! Sitter och längtar lite tills jag ska hoppa i duschen, underbart! Kul bara att betala 250 kr för att de ska klippa upp det vilket jag lika gärna kunde ha gjort hemma med en vanlig sax. Men det är ju tur i alla fall att man har så mycket pengar att slänga ut, no problem. Blir nog nudlar i slutet av den här månaden. Sen är det ju väldigt positivt att jag har så många tentor så jag inte kan gå ut iaf. Se vad jag sparar pengar och blir smart på köpet också! hah.

FÖR länge

Man märker att man varit borta för länge när ens eget hem känns som någon annans hem, som att jag bara är på besök, den där konstiga känslan när man bor hemma hos någon annan för stunden, känner sig inte riktigt hemma. Men glad är jag!!

- 30

Verkligen på tiden att dra sig från nordpolen. Känns ju ännu bättre dra en dag då det är 30 minus. Örebro kommer kännas som rena sommaren. 20 minus? pfffs. inget.

Läskigt!!

"You might find that electrical appliances short out unexpectedly then suddenly and mysteriously seem to fix themselves. You could have strange dreams and unexpected psychic experiences today as well. Just keep an open mind and you'll learn some amazing things."


Mitt horoskop för dagen, och vad hände inte ikväll, jo datorn gick sönder, den slog av sig 3 gånger och vägrade starta, precis som min förra. Hände ingenting, helt död. Men sen så funka den, och fortfarande, helt utan problem (peppar peppar).

Nu vågar jag ju inte sova, vadå strange dreams?!

Jag är lycklig!!

Det är balans i balansräkningen!!! Fattar ni ?! BALANS!!!

Nä okej, men det betyder i alla fall att jag löst det största problemet med plugget och typ är KLAR!!!!!!!!!!!!!!

Typ samma

Jaha, för exakt ett år sedan var jag på väg till San Diego, idag..eh..ska jag till Källbomark. Same shit different name? Inte? Nähä.

RSS 2.0