Visit to the bitches & återvändsgränd

Vi startade dagen svinbra, med att fara till en strand vid namn Ocean beach. Jag kan inte sluta garva åt killen som inte riktigt kunde engelska uttalet och frågade var "the bitches" var.

Det var vi och ungefär 100 surfare och volleybollspelare :) Och massa hundar, bland annat en MOPS =)
Det var första gången vi besökte en strand, och det var väl ungefär när vi kom till stranden som vi insåg att här kan vi stanna för evigt. Man kan för fan va på stranden och sola 10 januari!

           
Ja tack, leva här.                        Mopsarsle :)                          "Mitch"                                     

Vi käkade på Dennys, underbar mat på den mest typiska amerikanska restaurang inredningen jag sett. Tänk er alla typiska filmer and there it is. Vi bestämde oss sedan för att utforska den sjö som ligger just bakom vår lägenhet, Lake Murray, den såg ut att ha ett bra motionsspår runt. Och visst hade den det, vi körde dit för att vi inte riktigt visste hur långt bort det låg och började sedan promenera...och promenera.. och lite till. Här blir det mörkt väldigt plötsligt och ganska tidigt, vi började gå vid 17 och inte långt efter var det kolmörkt. När vi kommit nästan hela sjön runt, kanske 8 km. Kommer vi till ett stängsel med hänglås där det står att man kan bli åtalad om man fortsätter. Vi var rätt trötta vid det laget och det var mörkt utan lampor. Tack o lov är det fullmåne ikväll som gjorde att vi såg litegrann av alla djur som sprang omkring, mest kaniner men det stod varningsskyltar om ormar också, utan månen hade vi nog inte ens hittat vägen :) Bara att traska tillbaka.. hela jävla vägen. Om det varit i Sverige kanske man hade vågat sig förbi stängslet men i detta land känns det högst onödigt. Dessutom visste vi inte vars den ledde och det var som sagt mörkt. När vi äntligen kommer tillbaka till bilen och känner att hemma är nära, så har de låst utvägen!! Inte undra på alla var på väg hem när vi kom hehe :) Lämnar man bilen så blir det bortforslad och imorgonbitti ska vi återlämna hyrbilen så det var lätta panikkänslor som flöt fram. Flyt i oflytet som vi hade så kom två bilar, typ vakter just då som skulle in (förmodligen kolla efter kvarvarande bilar) och släppte ut oss. Dags att börja vara lite mer uppmärksam.

         
Promenaden börjar..              fortfarande trevligt.                 börjar bli mörkt...

 
vid återvändsgränden, jävligt lessa

Vi har inga större känslor kvar för sjön just nu och vet inte riktigt om vi kommer återvända :) Nu har vi köpt glass och ska vila våra stackars ben från närmare 2 timmars promenad. Det sjuka var att det var en asfalterad väg runt (nästan) sjön, en bred väg som lätt två bilar får plats på. Mycket märkligt. Men man skulle haft med sig inlines ! Jävligt tråkigt bara att man måste vända och åka tillbaka samma väg. Vi saknar en skylt med den informationen, det hade varit trevligt.


Har också tagit lite bilder på omgivningen medans vi kört våra många rundor på olika uppdrag.

   
Berg...och berg.

Hittills har man ju inte haft så mkt att göra i bilen, eftersom det endast är Johan som får köra hyrbilen. Billigare så eftersom han är över 25, och jag och Madde är..inte det. På tal om mina rumskamrater så har de en sida på www.resedagboken.se, med alias maddeochjohan. Där hittar man bland annat jävligt fula kort på mig =)

Men troligtsvis på måndag får vi hämta racerbilen! V8 mina kära vänner... V8 !


Kommentarer
Postat av: Patric Polly

Fy fan vad nice med strandhäng i januari! Blir för jävla avis när det, idag, är ett jävla tråkväder. Så skadeglädjen över promenerandet blev extra starkt ;p Väntar ivrigt på bilder från när lägenheten skall festas in!! Det kommer (kanske) snart nåt bloggliknande från Leos & Mickes nya hak. Jävvlar vad det skall cribas! MTV stylish, mm-hmmm. Btw, V8 i en ameriknare...finns det ens nåt annat i det landet?

2009-01-11 @ 15:35:44
Postat av: Cissi

fan va nice du har de =P avis!! sola lite åt mig med =)

Saknar dig jätte mycket, skulle verkligen behöva dig nu.

pusss!

2009-01-11 @ 17:24:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0